Ke konci roku ma byt venku nova generace obou hlavnich konzol a jakoby nahodou hry s grafikou ala Unreal3 engine. Kdysi se pri prvnich screenech z her teto urovne kasali tvurci, ze na grafikach typu 9800 se to ani nerozebeha.
Proto mi SLI a grafiky ATI 520 a nVidia NV48 vubec nepripadaji smesne - navic budou v tech konzolich a hry na ne budou odladene. Mne vychazi - NV48 da se na hru nove generace koukat, SLI NV48 pastva pro oci.
Ted jsem koupil jednu 6600GT, tu ke konci roku strelim a prejdu na SLI. Ja si koupim SLI. Zatim cekam, kdyz vidim jak jsou ceny v cechach umele nadsazene. [oproti nemecku, anglii a pod., bananove republiky mozna maji ceny shodne s nami ]
Jeste jedna poznamka ke SLI - je potreba brutalne silny procesor ... nebo dva a ty do nForce4 maji jit zamontovat. Budoucnost nForce4 konci v okamziku prechodu na DDR2, protoze AMD ma pametovy radic v procesoru a bude potreba vice pinu a to ma byt v roce 2006. Prvni generaci dualprocesoru mam mit moznost v poho do nForce4 zamontovat. Zivotnost Nforce 4 Sli desky proto vidim tak na dva roky - prvni s winchestrem, druhy s toledem.
neoficiani mapa AMD - http://www.cdr.cz/picture/15295/large