potřeboval bych nějaký program který by mi zobrazil rozložení ruské klávesnice, a já bych si moh pak naklikat které písmenka chci napsat. (no to klikani neni podninkou, ale mozna by to ulehcilo praci, v kazdem pripade potrebuju videt to rozlozeni)
potřeboval bych nějaký program který by mi zobrazil rozložení ruské klávesnice, a já bych si moh pak naklikat které písmenka chci napsat. (no to klikani neni podninkou, ale mozna by to ulehcilo praci, v kazdem pripade potrebuju videt to rozlozeni)
zde býval podpis...
gok - Gnome OnScreen Keyboard
jinak takovych SW je kopa...
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
skonci to SIGABRTEM driv nez se to spustiPůvodně odeslal Gargamel
a to je to primo na debianim stroji z debianiho baliku
a nevic je to pro Gnome a ja potebuju neco nejlip pro KDE/Qt
tak proc tu mam jen jednu odpoved? a proc sem sam nic nenaselPůvodně odeslal Gargamel
![]()
zde býval podpis...
chce to trosku invenceKód:marty@halley:~$ apt-cache search keyboard | grep on-screen gtkeyboard - A highly-configurable on-screen keyboard for mouse-typing![]()
CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III ◦ 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610 ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350
jenomze tendle program umi jenom anglickou klavesniciPůvodně odeslal Marty
at se snazim jak se snazim буква нигде !
![]()
zde býval podpis...
mno pokud ti nechodi ani gok, tak ti v tom systemu pravdepodobne neco hnijeJinak si tam muzes vrazit Gtk-Qt engine abys nenadaval
BTW na freshmeatu a linuxsoftu jsi hledal? (na google se ani neptam)
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
to nevim o ten pocitac se stara bracha a tvrdi ze to je "vyladěný systém"Původně odeslal Gargamel
google a freshmeat byl samozrejme hned dalsi na rade po debian-packages-search, ale ten linuxsoft sem nezkousel, looknu se tam...Původně odeslal Gargamel
EDIT:
tak me napada, neni neco opacneho, myslim Qt-Gtk? to by se mi hodilo vic, v gtk mam lepsi themePůvodně odeslal Gargamel
![]()
zde býval podpis...
asi to mam, uz sem na to prisel, clevek nesmi hledat visual keyborad, ale jenom keyboard a prohledat vsech tech nekolik tisic odkazu....... no hrozna prace, nastesti mam dva vhodne kandidaty:
xvkbd -- nema sice primo podporu ruske kbd, ale s trochou stesti by to mohlo jit vyrobit, je tam howto...
edk - Enhanced Dispositioned Keyboard -- zatim netestovano, uvidime co to umi...
zde býval podpis...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)