Tak jsem tohle prkno včera donesl domů a postřehy po montáži, a asi 5 hodinách provozu (instalace, benchmarky, prime95) jsou asi tyto:

- ta deska má těch fíčur tolik, že je snad nikdy nemůžu všechny využít
- umístění napájecího konektoru není úplně super, ale můj fortron má dostatečně dlouhý kablíky, takže se mi nepletou do Zalmana
- umístění IDE a floopy je parádní, lepší místo bych nenašel
- velice kladně hodnotím dobře přístupný jumper clear cmos
- umístě SATA 1 a 2 pod AGP je opravdu trochu nešťastné, ale záleží přímo na chlazení GK
- BIOS je na EPoX standard, ale některé položky jsou skutečně zavádějící (viz třeba schovaná dělička na paměti)
- chodějí mi na ní v duálu i moje 2x512MB Transcendy JR DDR400 CAS 2,5-3-3 a chodí i command 1T (frekvence pamětí je cca 208MHz, takže pokud pujdu výš, musím je shodit o další dělíci stupeň dolů )
- při nataktování zatím na 2250MHz (FSB 250, HT 4x, RAM 20 je výkon sestavy o chlup vyšší než na nForce2 s XP-M na 2400MHz
- CPU opravdu netopí i když pustím Prime, tak se nedostanu nad 40C - zajímavé idle mám 33C

toť zatím vše... večer jdu zkust poškádlit CPU do vyšších frekvencí, ale díky pomalým DDR400 pamětem to bude asi dost těžké.

teorie by mohla být FSB 300, mulťák 8x (dolů s ním jde hýbat ne?), HT 3x , RAM 199,5MHz... uvidíme, co způsobí HT na 900