Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: podsvícení LCD

Standardní podsvícení LCD

před 2 dny jsem koupil 17"lcd philips 170c--nemá žádné vadné pixelly ale co mě mrzí je podsvícení--směrem ke krajům a nahoru jakoby se nepatrně ztrácel jas-nedosvítnula tam /výbojka ?/ ne o mnoho-ale je to vidět.je to důvod k reklamaci nebo je to u LCD normální?
    žádný učený s nebe nespadl

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

Standardní Re: podsvícení LCD

Citace Původně odeslal pandora
    před 2 dny jsem koupil 17"lcd philips 170c--nemá žádné vadné pixelly ale co mě mrzí je podsvícení--směrem ke krajům a nahoru jakoby se nepatrně ztrácel jas-nedosvítnula tam /výbojka ?/ ne o mnoho-ale je to vidět.je to důvod k reklamaci nebo je to u LCD normální?
    na reklamaci to neni, je klasicky problem u lcd .. zalezi na vyrobci jakou si stim da praci, na vetsine samsungu zas je prave smerem ke krajum obraz svetlejsi
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Standardní

jo je to skoro na všech LCD, osobní zkušenost z LG a Hyundai...

Standardní podsvícení LCD

No já mám svůj LG 1915S a taky nemám žádný vadný pixely a nezdá se mi, že bych měl problémy s podvícením, jasem nebo něčím podobným... mám krásný rovnoměrný obraz po celé ploše. Jsem nadmíru spokojen

Citace Původně odeslal Fionel
    No já mám svůj LG 1915S a taky nemám žádný vadný pixely a nezdá se mi, že bych měl problémy s podvícením, jasem nebo něčím podobným... mám krásný rovnoměrný obraz po celé ploše. Jsem nadmíru spokojen
    zkus po cely plose zobrazit cernou nebo ruzovou barvu a budes prekvapeny
    AMD Athlon XP 1700+ @ 2000+ (1466/1665) , Tt Volcano 7+ , Sunon 80mm/3000 5-12V (4x), Soltek SL-75DRV4, Kingmax 256 MB DDR300, Creative SB Live 5.1, Seagate Barracuda II 15.3 GB ATA 66, Western Digital Caviar 1.6 GB, Hercules Radeon 8500LE 275/275, Teac 32x, Aopen H600A

Citace Původně odeslal Nicx
    zkus po cely plose zobrazit cernou nebo ruzovou barvu a budes prekvapeny
    Vždyť právě to jsem udělal, hned jsem ho projel Nokia Monitor Test V1.0a

Nic jsem nenašel a koukal jsem hodně podrobně!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání