Tak pre vsetkych : vobec nezhadzujem tu Abitku .. je to podla mna dobra doska ale nie na HC-OC. Na tych 270Htt mi behala krasne ale vyssie sa snou proste nedalo dostat. A MSI som mal za cenu, kolko stoji ta Abitka (Bazar). A pozri ako som utlacoval potencial mojho procaku. 200MHz pri A64 za tu istu cenu si myslim ze neje vobec na zahodenie, nehovoriac otom ze s dobrymi pametami by to bolo uplne o niecom inom.

2 yogi : ja sa ti nevysmievam ... smial som sa tej kompatibilite. Proste ludia s TCCD alebo ja neviem akymi moznymi inymi pametami maju taky isty problem a to je fakt !! A tie brutalne pamete som na tej Abite neskusal, ale skusal som ine .... bezvyznamne.

INak som pisal ze daj nizsi nasobic a HTT na 290 prave kvoli tomu aby to bolo niekdy vykonovo aj odberovo tam kde ho mas teraz .. mozno este nizsie, co to co ja xcem dokazat este len podpori. Takze nemusi ani pridavat volty, len dat nasobic na 8 a HTT na 290. Tak neviem preco si dal 290x9 Skus tam dat to co som pisal a otvor CPUz + daj bezat 3DMark a nahod to tu
Ak to realne tvoja masinka zvladne, tak to bude ina debata.

PS : mozu sa kludne pridat aj iny uzivatelia s ABIT AV8 a s roznymi pametami a dokazat mi ze placam sracky a ze som mal blbe pamete a aj vsetci, krotym to neide.

Btw .. ja niesom flamer, som proti flamewarom. Toto beriem ako debatu, a ja mam zatial nejake skusenoti a argumenty, a niekdo ma presvedcuje o inych ale zatial to nikdo nevie podlozit alebo vyvratit. Celkom by som si to prial, pretoze je to podla mna velmi slusna doska za tie peniaze.