jezis ja zas stihnul prostridat klavesnic koukam![]()
Ted jsem udelal pokus a koupil sihttp://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=1634
Dlouhy roky sem cekal, az se objevi nejaka MIRNE podsvicena klaveska, abych pritulku v noci nerusil lampickou..... Uz to skoro vypadalo, ze se drive jako spravnej geek naucim psat poslepu. Ale k tomu dikybohu nedoslo![]()
A tahle je fakt moc fajn... Ma kompletni rozlozeni, zadny kompromisy, sviti moc prijemne, kdyz koukam na monitor vubec to svetlo z ni nevadi. Krome toho se podsviceni da jednoduse vypnout, takze pres den je to pouze cernobila klavesnice s notasove malym zdvihem a tichym chodem klaves.
Ma nemecky popisky, ale to je mi uplne fuk, avsak jednou velmi podstatnou vadou trpi - mezernik neboli space se musi mackat skoro presne uprostred +- 3 cm jinak se temer na 100% nezmackneTedy jde to, ale musi se do nej poradne prastit kdyz uz ho chcete mackat po stranach.... A to me teda pekne sere....
Vysledkem je, ze posledni dva dny mi bud odepisovani na ICQ/IRC desne trva nebo pisu neprehledny zmeti slov bez mezer.Tak se mnou prosim mejte trpelivost, ja se do tohopokusim poradne mlatit
BTW: k tem mysim - MX510 je sice fajn, ale MX500 4ever ! Je mnohem prijemnejsi....

VIP
Odpověď s citací