Kua ... asi som si odpalil tvout na notebooku.
Chcel som ho napojit na TV Tesla color 430. Kupil som redukciu scart->svideo a kabel svideo ... vyskusal som svideo na novej telke ... islo. Na Tesle som nevedel, ako nastavit aby bral signal zo vstupu, z manualu som zistil ze na kolik 8 treba priviest 12V abi sa prepol na monitorovanie. Nasiel som 12V v telke a cez prepinac som napojil na ten pin ... vyzeralo to,ze bude fungovat lebo obraz bol tmavy(nie zrnity) ... napojil som ntb dam vystup na tv, nic ... pozeram a odvtedy v menu ovladaca nie je ta polozka na TV vystup. Grafika je Intel Extreme Graphics 2. Preinstaloval som ovladac, ale nic. Proste to tam odvtedy nie je. Zmeral som tu redukciu, ale kolik 8 nie je napojeny na ziadny pin v svideo konektore, takze neviem ... :,( je mi do placu

Co myslite fakt som to odpalil?

ooo sorry chalani, teraz vidim ze toto je Ati thread, hladal som cez search a nepozeral som sa v ktorej sekcii to je ... kludne to presunte niekto na spravne miesto, len mi dajte vediet pls. THX za porozumenie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit by Pret:
Povodne som si myslel, ze som odpalil TV-out na notebooku, ale polozka v menu na prepnutie vystupu na TV-out sa objavi iba, ak je napojena telka na vystup a teda cely problem sa zmenil na to, ako pripojit stary TV prijimac Tesla color 430 na TV-out...

Edit by sisi: moved from here.