Citace Původně odeslal Patrik00
Mam AsusDVD E-616P1.Dobre cita poskodene media,nekvalitne napalene,atd...ale strasne huci pri lisovanich mediach.Kamarat kupil tu istu DVD-ROM a je naopak ticha.Je to o stasti na dani kus...
ano mozno kupil tu co mi aj Voivod odporucil (THNX ) ibaze to uz teraz robia nie P1 verziu ako mas ty ale E-616P2 a ta ma QuieTrack technologiu a ATA100, a anitivibracnu technologiu, tato DVD mechanika je uplne Mnam , porovnaval som ju s LG, NEC, a Asus bol najtichsi, cital super, a aj grabovanie ma na klasicku DVD romku lepsie ako LG a podobobne ako Nec, ibaze Nec trosku hrkotal cely vnutry ked som s nim trosku manipuloval, tak som zahrkal, a volaco v tom behalo uplne samovolne uvolnene,a aj zvlastne svistal(celkovo bol tiez dost tichy ale az ked sa rozbehol) v Asuse bolo vsetko OK od prvej sekundy.
A inak ma tu technologiu vyroby ze je cca o 5cm kratsia cela mechanika ako klasicky velke opticke DVD a CD mechaniky.

VOBEC ASUS NIEJE POCUT, ani neviem ze mam dvdrom mechaniku je to Bomba
P.S. oplati sa stiahnut Firmware 1.07 z asus stranky, dost dobre veci obsahuje
Chcem sa podakovat mojmu predajcovi pocitacovych komponentov ktory mi bezplatne vsetky 3 DVDrom mechaniky vypozical na testovanie