Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Ponorny EHEIM

Standardní Ponorny EHEIM

Hi

nemate nekdo zkusenisti s ponornym EHEIMem?? Je o dost levnejsi nez ten neponorny a me je jedno jesi budu mit expanzku nebo ne. Ale jde o to jak je tichej/vykonej a hlavne jake hadice k nemu lze pripojit. To jsem nikde nenasel. A staci 300l nebo je lepsi koupit 600l??

Dodatek: jakou nejvyssi teplotu vody Eheimy snesou? Nektery cerpdala pry konci pri 30 C a to je sakra malo...

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní Re: Ponorny EHEIM

Citace Původně odeslal Iguaner
    Hi

nemate nekdo zkusenisti s ponornym EHEIMem?? Je o dost levnejsi nez ten neponorny a me je jedno jesi budu mit expanzku nebo ne. Ale jde o to jak je tichej/vykonej a hlavne jake hadice k nemu lze pripojit. To jsem nikde nenasel. A staci 300l nebo je lepsi koupit 600l??

Dodatek: jakou nejvyssi teplotu vody Eheimy snesou? Nektery cerpdala pry konci pri 30 C a to je sakra malo...
    hodne zalezi na jakym vodnikovi to budes provozovat
    pro KPcool staci ponorny Eheim 300, pro cascadu od Radka to chce min Eheim 600
    sam mam Eheim 600, ale je to zbytecny
    tichej je tak ze ho v zadny pripade neuslysis, vykon ma dostatecnej
    a co se tyce teploty, to muzes byt taky v klidu
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Standardní

miskobossy nechceš 300vku? .) já mám 300 a cascadu a taky se mě to moc nepozdává
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Ladron
    miskobossy nechceš 300vku? .) já mám 300 a cascadu a taky se mě to moc nepozdává
    mas SZ

Standardní

ja tu mam 600ku v 15l akvarku. kdyz je prilepenej na dne tak je slyset ale kdyz se lipne na stenu tak ne
    na 300 a 600 hadice s vnitrnim prumerem 10mm (doufam ze nekecam) na 1000 jdou 12ky ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    ja tu mam 600ku v 15l akvarku. kdyz je prilepenej na dne tak je slyset ale kdyz se lipne na stenu tak ne
    na 300 a 600 hadice s vnitrnim prumerem 10mm (doufam ze nekecam) na 1000 jdou 12ky ...
    na 1000vku jdou samo i 10. ale 600 a 1000 do ticheho kompu nepatri.. 300vka to je jine kafe
    .

Standardní

diky za help
    a co takhle si koupit 600 a kdyztak snizit vykon na 300l? Na webu pisou "plynula regulace vykonu" ale co to znamena? A kde ste nakupovali?

Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

diky za help
    a co takhle si koupit 600 a kdyztak snizit vykon na 300l? Na webu pisou "plynula regulace vykonu" ale co to znamena? A kde ste nakupovali?
    600 je hlucnejsi jak 300
    aji kdyz snizis vykon!

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

Standardní

no to je dost jasne, kedze cele znizenie vykonu spociva v priskrteni odtoku ze
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal SajmoN
    no prave
    to nekteri vubec nevi

Standardní

Citace Původně odeslal SajmoN
    COZE?? Takze pokud budu menut prumer odtokovy trubky (treba tim ze ji zmacknu nejakou sponou) tak to je to samy, jako celej ten slavnej regulator vykonu?
    I pes ma svuj den .... a dnes je ten den a já jsem ten pes.

Standardní

Na webu pisou "plynula regulace vykonu" ale co to znamena?
    na prednej strane posuvas taky prazec. Ked je prazec nastaveny na max. prietok, tak ta medzera cez ktoru nasava vodu je velka. Ak das na minimum, tak sa ta skara zmensi na minimum. To znaci ze motorcek ti stale bezi na max. a vybrovat bude stale rovnako.
    AthlonXP 1700+ B0@2200mhz,1.825V(watercooled)|Abit NF7-SL ver.2.0 (watercooled)|Giga-byte Radeon 9000pro @ 320/300|Seagate 30GB|CD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|WC: 2 erty waterbloks,Sicce Nova 800l/h,mosadzny radiator,silikonové hadice|

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání