zdravim, mam sice T20, ale co sem koukal tak mimo pomalejsiho procesoru a mensiho standardniho disku je to stejny. Ja sem si ho stejne trochu vylepsil (256ram, 30gb hitachi).
Po nainstalovani wXP/SP2 vsechno funguje (zvuk, grafika, sitovka, hibernace, standby) akorat mi to hlasi PM device a kdyz nainstaluju Power management driver, tak mi fungujou uspavaci kl-zkratky. I ten PM device potom nejakej driver od IBM zaplacne, ted mam pocit ze je na windowsupdate.
Mam ale taky par problemu - pouzivam Speedswitch, slape celkem dobre, i kdyz pri jedny instalaci mi nefungoval skoro vubec. On stejne nedela nic jinyho nez ze v registrech prepina chovani standardniho speedstep appletu ve win.

Dale, nevite jak rozchodit ThinkPad button a jestli to ma vubec cenu? Programovatelna klavesa by se hodila. Hardwarove mi funguje, kdyz ho zmacknu, tak problikne naprazdno onscreen-display.

A potom, filmy mi tam chodej vcelku slusne i s postprocessingem (podle nalady), ale kdyz zapnu tv-out, tak se strasne trhaj a jinak blbnou. Pouzivam 1024x768x32, zkousel sem myslim i 16bit, menit nastaveni WMP, jiny programy ale neprisel sem na to. Nemate nekdo stejnej problem?
A propos, ovladace ke grafice: Nasel sem nejaky jiny nekde na strankach S3, umeli neco navic (treba lepsi openGL) ale zase byli min nestabilni, tak pouzivam ty od IBM (oproti windowsim maji openGL a ovladani tv-outu). Od ty grafiky si moc neslibuju, ale trochu akceleruje a treba Unreal Tournament na ni chodi, ale preskakuje grafika v D3D a nefungujou svetla (blby drivery) nebo pada v openGL (asi blby drivery), takze software coz je skoda, nemate nejaky dobry drivery?