Citace Původně odeslal -Ja8k1-
mam tuto grafiku na takjtech 480\800 a na ni silencera REV.3 ALE hrozne se prehrivaji pameti ktere jsou skryte "pod" tim silencerem- ty nahore, jsou ok a ty co jsou nakraji zespod taky celkem OK, ale ten par co je proimo pod vetrackem, schovany za kondanama a temer u AGP slotu jsou totalne bez vzduchu a kvuli tomu se to SILENE prehriva! zatim se mi nepodarilo sehnat teplotni cidlo , ale topi to hutne! prst se mi tam nedari udrzet ani 5s, takze jsme nucen jet na nizsich frekvencich coz sem i moc nechce.. neresil nahodou nekdo podobny problem, popripade nemate nekdo podobne skusenosti jak tento "nedostatek" odstranit? muzu to popripade jeste nafotit, ale bylo jasne o co jde.. tady? kje sice non PRO, ale vypada to stejne: http://www.pctuning.cz/titulnistrana...=2&ArtId=18336 jde o ty pasivy pameti ktere se vyskytuji napravo od vetracku pod tim molex konektorem.. jak je videt z preve strany i zezhora je "hradba" kondanu, a ten jeste hned na to doleha ten silencer

Za to nechladenie pameti, mozem fakt Artctic Coolingu pekne podakovat, to fakt nemuseli
Najvacsia prca na tom celom je ze ani iny chladic na 9800pro 128mb nieje s chladenim pameti, ako sa u Vas hovori No potes panbuh