Citace Původně odeslal Hrochoslon
Citace Původně odeslal Tomáš Kunert
Citace Původně odeslal hurrican
A co ten 12ms hyunday,u nas je este aj lacnejsi ako hp 1955

EDIT:Sorrac pomylil som sa,samozrejme som myslel 8ms Hyunday L90d+
No ten Hyundai vypadá taky zajímavě. Přečetl jsem si ten článek na xbit.com o těch jednotlivých technologiích a tam mě teda docela dost odradila ta odezva, která u MVA panelů roste třeba až k 80ms... Tak nevím jestli teda nejít do toho Hyundai.
ten hyunday bude zas tn cili zas menis pocet barev (ale chtelo by aby ses sam nekde podival jak zobrazuje takove lcd - neni to tak desny jak to zni ) , ten hp zas bude trochu pomalejsi (jak rikas tech 80ms je klidnem moznych). Podivej se jeste sem http://forum.grafika.cz/gr_agr.php?parent=89 Kdybych si kupaval ja novej, pockal bych si asi na EIZO 17" L578 nebo 19" L778 .Velmi dobre barvy + 12ms odezva. Oproti nynejsim modelum (56 maji spesl technologii :
Fast Midtone Response Time
To enhance moving image playback capabilities, an overdrive circuit is included. Used with many LCD TVs, an overdrive circuit vastly improves the LCD panel’s response time for changing between midtones or gray levels, which is necessary to display color images without blurring. With the overdrive circuit, midtone response time is an extremely fast 12 ms.

Edit: chtelo by to samozrejme videt na vlastni oci/ ale vpraze v eizo prodejne to radi predvedou - i na vlastnim kompu
Edit2: opravdu si ujasni jesi je pro tebe opravdu prinosnych tech plnych 16,7 mil barevv pac za takovy komfort platis velkou dan ve forme ceny a odezvy.
K tomu Eizu L778. Četl jsem článek na grafika.cz a píšou tam, že doporučená cena bude okolo 27000Kč. Sorry, ale na to nemám ani náhodou. Mé maximum je 15000Kč.