Nahravat do PC chci hlavne radio, pozdeji treba i prepis z MGF kazet nebo LP (jak se dokoupi dalsi komponenty). Ja vim, ze je to mozna dost divny, ale treba silvestry na FUN radiu se daji nahravat komplet (cca 8h) a na to je komp nejlepsi. Proste jsem vic radiofil nez sledovac TV. A kdyz propojim s kompem stavajici vez klasicky, nezbavim se brumu z rozdilu potencialu na kabelovce a ruseni dane velkou vzdalenosti. Proto doufam, ze optika me tento problem vyresi..Původně odeslal Aliencz
20k na receiver + "jakekoliv" repro. Proste jsem sebe i manzelku presvedcil, ze na poslech z 80% hudby je lepsi investovat do kvalitnich 2 stojanovych repro nez 5.1 plastovych bednicek. Tj. o prostorovy efekt nestojim, chci hlavne "kvalitu" (samozrejme jen v tomto cenovem stropu).Původně odeslal Aliencz
Co se tyka barvy, mela by to byt imitace dreva, pristroje v cerne (to neni problem) jinak nemam sanci to prosadit. Zatim jsem v odpovidajici cene videl krome zminenych Magnatu jeste nejake Pioneery a Sony.
PS: Jestli jsou moje predstavy uplne mimo, tak me klidne oprav, v audio oblasti se nepohybuju, tak at pak nejsem zbytecne zklamanej. Dik za trpelivost![]()