No ja bych to resil druhou stranou, spis sehnat nekde obchod, kde maj tvoje favority sluchatek a tam si je poslechnout. Asi to nebude na externim sluchatkovym zesilovaci, ani ne na M-Audiu, ale informaci ti to muze podat.
A hlavne a bohuzel na rozdil proti reprosoustavam se u nich musi resit krome zvuku i dost podstatne ergonomie, kvalita posezu, delka kabelu (to takovej probelm neni, ale muze se promitnout dalsi investice do slusny kabelovy prodluzky) atd atd., (co je je mi platny, ze sluchatka maj uzasnej zvuk kterej mi vyhovuje, kdyz mne sluchatka tlaci, neustale padaji z hlavy, atd.
A hlavne dle myho - u sluchatek jde jeste vic o subjektivni dojem ze zvuku a druhu poslouchane hudby, ikdyz favorite urcitych kategorii jiste existuji.
Muj nazor
EDIT: pokud chces sluchatka uz v cenove kategorii co uvadis, tak se skutecne vyplati investovat do cesty nekam do audio studia, kde uz skutecne byva fundovanej personal (vetsinou) a kde ti mohou nabidnout poslech i pres sluchatkovej zesik, nebo alespon nejakej velmi kvalitni zesilovac.