Ono to je jedno pretoze tato doska ma problem s vysokym HTT a nie s nasobicom ci vysokou frekvenciou. A ty si to trosku mylis ... je myslim nasobic procaku nie HT. HT je treba samozrejme nastavit na co najblizsiu hodnotu k 1000MHz ale aj tak vysledny takt HT nema ziadny vyznam na vykon !! HTT som myslel ako FSB ale ja uz FSB prestavam pouzivat prtoze A64 nema ziadne FSB ale ma HTT .... no tu na 4e ludia stale este pisu o FSB (ale to je jendno). Takze mne slo oto nech nastavi HTT (FSB) na 280 a procak nch da kludne na 8x = 2240MHz. DLasim problem pri tejto doske je uz tebou spomynany nasobic HT. Pri 280HTT (FSB) je s nasobicom HT4x vysledna hodnota HT 1120MHz co je asi vela. Takze by HT nasobic trebalo znizit na HT3x ... al div sa svet na tejto doske je tento nasobic (HT3x) nepouzitelny!!! A to ze by vysledny HT bol len 840MHz (280x3) by vobec vykonu ani stabilite neubralo. A keby ti to slo na tych HT1120MHz tak by ti neslo 3DPůvodně odeslal Masster
Mal som tu dosku a viem ocom hovorim ... umna uz 275HTT bolo s 3D nepouzitelne, ale v 2D to bolo rockstable.

Odpověď s citací