Tak jsem si dnes nainstaloval novou desku ABIT AV8 K8T800pro a jsem rád, že jsem neposlechl rady všech těch rádoby odborníků, kteří mě od tohoto chipsetu zrazovali a pořád jen protlačovali NF3-4. Běhá mi to krásně na FSB 250 Mhz sinchronně s pamětma 2 x 512DDR500Mhz A-Data Viesta. Šlo by to i vejš, ale neni třeba (zatím) . Neříkám, že N-Force neni dobrej. Sám jsem měl 2 roky Epox8RDA+ s Nf2 a byl jsem happy. Ale to jak většina lidí bere Via jako něco druhořadého, mi přijde neadekvátní a značně podceněné stanovisko. NF měl možná mírně na vrhch v prvopočátcích, ale současná K8T800pro je rovnocený konkurent pro Nf3. Trochu také narážím na článek recenzovaný v Pctuningu: (Athlon 64 3000+ přetaktování: získejte zdarma dalších 1000+), kde jasně říkají, že K8T800pro se na tento OC nehodí a doporučují jen NF3-4. Já jsem jel podle jejich návodu a s mím ABITEM no problém !!! Takže lidi, pokud nedáte na názory, silně podcenující možnosti tohoto chipsetu, on se vám odmění skvělím výkonem, stabilitou a OC možnostmi. Samozřejmě hodně záleží na výrobci desky, pokud koupíte nějaký noname (Chips, ECS atd), nečekejte zázraky, ale to platí jak pro N-Vidii tak Via. S pozdravem maximálně spokojený uživatel Via !!!