Citace Původně odeslal Mothernorth
Jeste dodavam ze chci mit winchestra na OC, nforce4, giga Ram, 6600GT, HDD 2xPATA, 1XSATA, a 3xmechaniky, takze dnesni takova slusna sestava, a nemyslim si ze by spotreba byla nejak velika...takze mi ani tak nejde o to zda to utahne(to utahne kazdy zdroj co ma aspon 350-400W) ale o ty ostatni veci jako je vybava zdroje, hlucnost, kvalita, cena...
Tak ten Chill není dělanej na OC nedrží moc hodnoty.Podívej se na tento
http://www.caseking.de/shop/catalog/...cf119e21631900
Má vše co potřebuješ.A cena je do 2400.
no ja bych chtel dodat, ze napajeni procesoru ciste zavisi jen a pouze od regulatoru na desce, to ze zdroji klesne napeti trebas o 0,2 0,3 V desce nemuze vadit, jestli nekomu kolisa napeti na desce, tak pokud nema vylozene slaby zdroj, ktery by nestihal dodavat pozadovany proud, tak za veskere kolisani muze deska, pokud je zdroj v toleranci specifikace vyrobce. Regulatory na desce jsou DC-DC konvertory, kterym je i docela jedno jestli maji o pul voltu mene nebo vice... Neverim tvrzenim, ze nektere zdroje nejsou na OC dobre nebo spatne tim jak drzi napeti. Navic co na foru CC nekdo postoval obrazky grafu prubehu napeti, tak ty jasne rikaji, ze drzi napeti az moc dobre. I v tom testu co jsem uvadel psali, jasne, ze i pres to ze se nekomu muze zdat, ze ma nizsi napeti 12V vetve, je vse v toleranci a tohle napeti si drzi velice dobre, a nema to na nic vliv.