Citace Původně odeslal Wuuduu
Takze na filmy v 1900 ? Vole (sorry).
Tie filmy take rozlisenie nemaju, takze ci mas 800x600 alebo tvojich 1900 je o uplne to iste!

Ani DVD nema take rozlisenie, asi ani natocene v takom nie su...

Asi nevies, ze filmy najlepsie vyzerajuna TV... a tam je ake rozlisenie? PAL... nejakych 700 x neviem kolko....

2Dee: jedina slabost... cierna. To je pravda... aleked na to cumis dlhsie, zabudnes na to,kedze neporovnavas a pripada ti cierna ako kazda ina.

Takisto na CRT si nevsimnes, ak po case ujde biela do nejakeho odtiena.

A ked si taky farebny macher, co si myslis, ludske oko vidi kazde rovnako?
Ked nie, ktore vidi ako... ale nie ze si to najdes niekde na nete, testni si vlastne oci. Potom sa mozteme bavit o inych farbach okrem ciernej.
Je vidět, že jsi nikdy slušný CRT monitor neviděl. Pak se tady ale PLZ neoháněj nesmysly. Rozdíl v zobrazení filmů mezi 1920x1440 a nižšími rozlišeními samozřejmě existuje a dá se postřehnout (já rozdíl vidím, ale to se těžko vysvětluje někomu, kdo nemá dobrý zrak). Je to totiž o tom, že počet vertikálně umístěných pixelů je na Trinitronovém monitoru teoreticky neomezený, čili čím více bodů, tím k menšímu zkreslení při roztažení pixelů filmu na obrazovku dochází.

Jsi-li spokojen s obrazy televizí, upřímně tě lituji. Já když jdu obchodem s elektronikou, libí se mi z nabízených televizí obvykle pouze Sony s FD Trinitron, ostatní mají buďto nevýrazné barvy nebo mi na nich vadí něco jiného (příliš hrubá maska, kulatá obrazovka atp.).