Citace Původně odeslal nex
2Janko...Na SH psal Eagel,ze BH-5 nebehaj moc dobre na A64.Zkus spis zmenit RAM.TCCD,Kingstom ULL maybe..maj je za krasnou cenu na CC..
JJ ja viem a chystam sa na nich ale este musim trosku sporit ... predsa som student a aj cisto prechod zo socetuA na A64 ma prisiel na dost penazi takze sa stoho trosku potrebujem dostat a nehovoriac otom ze prekopavam vodnika a davam do toho spickove diely ktore su tiez dost masne. Inak BH-5 s A64 nebehaju najlepsie ale napriklad aj MSI uz nanich vyladili bios a teraz snimi behaju doost dobre. A ked sa tak lepsie pozries tak nikdo nepresiel tu hranicu 270HTT na tejto doske aj ked ma napriklad VItesty566 (ktore maju tiez TCCD ako mi radis) a aj tak im je to nic platne. NO tak snad dnes budem mat tu MSI tak sa uvidi ... ale rozhodne by som si az tak isto nedovolil tvrdit ze aj v mojom pripade su to pamete .. pretoze som ich fakt skusal dat aj na 180MHz pri 280HTT a nic ... a normlane mi pri 270HTT a 221MHz idu vpoho. A to sa bavim len cisto o nestabilite v 3D ... pretoze v 2D dam kludne aj 290HTT a vsetko frci uplne vpoho.