nooo, čo ja viem...fungujú. S mojimi "hi-end" bedňami toho vela nezačujem. Z prvého linku sa mi stiahol poškodený súbor...ale možno chyba sa stala pri prenose. Z predposledného linku sa to stiahlo ok. Pri inštalácii si to pýtalo nejaký blabla.sys, ktorý som napokon našiel v c:\windows\system32\drivers\, takže potom to prebehlo vporiadku. Ešte som nevyskúšal všetko, ale alfaomega ... battlefield funguje ok. dokonca sa mi marí že rachot guliek okolo mna do stien a zeme je ovela ostrejší ako predtým. Ale možem si to len nahovárat. Niesu s tým spojené žiadne aplikácie okrem AudioControlPanel, kde sa nastavuje všetko, čo sa nastavovalo prostredníctvom ikonky v systray.
Pred inštaláciou treba odstrániť pôvodné ovládače tým istým inštalátorom, ktorým ste ich inštalovali, a až po resete nainštalovať tieto. Tj ak máte YouPax3,69g tak odinštalovať spustením inštalátora 3,69g a zvoliť tam odobratie ovládačov. Neskúšal som na tieto nahodiť balík aplikácií, možno sa to dá ale nezdá sa mi to.
V testovaní budem pokračovať....

EDIT: tie opravené súbory control panelu už netreba. Je to už opravené priamo v inštalačných súboroch.

Stále čakám na modnuté aplikácie z A4...takto je to len podvozok s motorom, ale bez karosérie.