Citace Původně odeslal Paolo.n
Teda pred par lety jsem mel pohnutky Linux vyzkouset (Redhat 5), ale nejak k tomu nedoslo, nebyl cas a tak. Ted jak vas tak ctu, tak me zase bere chut to zkusil.
Takze par dotazu uplny lamy:
Jestli spravne chapu, tak Mandrake 9 by byl asi tak nejvhodnejsi pro me.
Pokud nainstaluju Open Office nebo Star Office, nahradi mi to to, co ted delam v MS office?
Rozchodim 3D grafiku, video a zvuk na moji sestave?
Existuje i ceska verze nebo se da pocestit nejakym prijatelnym zpusobem? (anglicky sice umim, ale pohodlnost je pohodlnost )
Vypada to graficky aspon trochu prijatelne?

No, jeste bych nejakej dotaz asi vymyslel...

Kdyby vsechen SW byl za takovyhle ceny, tak bych kupoval samy legalni veci
myslim ze linux pred par lety a ted se enda srovnavat (pro tebe, jina otazka je treba u serveru kdy ani nebezi zadny Xka)

- ano pro tebe bude nejvhodnejsi Mandrake 9.0
- open ofiice ti to muze plne nahradit (zatim se narazil jenom na problem se vzorcema, ktery se v OO pisou o hodne lip nez ve Wordu, ale kdyz uz je mam napsany ve wordu tak se vetsinou nezobrazi spravne, jinak vsechny soubory mne doposud sli precist naprosto bezproblemu)
- na radeony existuji ovladace podporujici 3D grafiku, takze treba Q3, UT, UT2003 a podobny jdou uplne v pohode hrat
- Mandrake ma standartne cestinu v distribuci, takze je na tobe jak si to pri instalaci zvolis
- vypada to mooc hezky - navic muzes mit zcela jiny prostredi - KDE, Gnome, IceWM a ke vsem existuje plno themes, takze neni problem to udelat tak aby to vypadalo a chovalo se stejne jako wokna - ale kdo by to chtel?
- klidne se ptej
- jo za tyhle ceny bych ho taky kupoval...