Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: jsou použitelný LCD LG 17'' L1730 XXX pro hry?

Standardní jsou použitelný LCD LG 17'' L1730 XXX pro hry?

zdravíčko, protože mě odchází moje oblíbená CTR iiyama do věčných lovišť,
    tak přemýšlím nad budoučím monitorem...

celkem slušnej mě připadá tady ten LG
    http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=40781

máte s ním někdo zkušenosti? Jak se na něm dá hrát? A jakej má kontrast? Nebo nějaký jiný postřehy co stojí za zveřejnění?

Našel sem recenzi na PC tuningu, ale potěší mě spíš postřehy z praxe

Member
    Vliv
    277

Standardní

a odpovedi v dalsich threadoch tu si nehladal co ......
    skratka compjuter

Standardní

Citace Původně odeslal Hatatitla
    a odpovedi v dalsich threadoch tu si nehladal co ......
    no já hledal číslo tohoto modelu a našlo to celkem 4 zmíňky, 3 jsou stejný a jedna jiná. Jinak ani slovo, nebo můžeš být konkrétní, nebo sis chtěl jen ulevit? Dík

tady dokládám výpis z hledání....
    Bohuzel to osahani neni vzdy tak jednoduche. Treba ja se ted rozhoduji mezi LG Flatron L1730 s dvi a Samsungem 710T. Precetl jsem si na foru nekolik threadu a stejne porad nemam jasno, ktery bude pro ...
    Téma: 19" alebo 17" LCD
    Hrochoslon

Odpovědi: 33
    Shlédnuto: 562
    PříspěvekFórum: Monitory Zaslal: út 11. leden 2005, 16:18 Předmět: 19" alebo 17" LCD
    Bohuzel to osahani neni vzdy tak jednoduche. Treba ja se ted rozhoduji mezi LG Flatron L1730 s dvi a Samsungem 710T. Precetl jsem si na foru nekolik threadu a stejne porad nemam jasno, ktery bude pro ...
    Pyros

PříspěvekFórum: Monitory Zaslal: út 11. leden 2005, 15:35 Předmět: 19" alebo 17" LCD
    Hombre-CZ-

PříspěvekFórum: Monitory Zaslal: po 10. leden 2005, 21:09 Předmět: 19" alebo 17" LCD
    Téma: Samsung 710T nebo Neovo E19 a nebo HP L1955?
    Hombre-CZ-

Odpovědi: 55
    Shlédnuto: 819
    PříspěvekFórum: Monitory Zaslal: ne 9. leden 2005, 16:48 Předmět: Samsung 710T nebo Neovo E19 a nebo HP L1955?
    Hmm taky uvazuju o koupi 17" LCD,ale porad se nemuzu rozhodnout. Ani tady neni jednoznacna odpoved na to,ktery 17"LCD je na hrani nejlepsi. Mozna je to ale tim, ze takova odpoved ani neexistuje. Jinak ...

EDIT: tak sem ho objednal, uvidíme jestli ho seženou - všude je nedostatkový

Member
    Vliv
    277

Standardní

Len je tu tych "vyberovych" threadov vela tak sa mi zdalo rovno zalozit novy, kde by sa urcite objavili aj ine LCD ako typy, za sprostost.
    V tych threadoch ked si ich prejdes mas kopec recnenia o tom ktory LCD je aky a ktory je mozno na hry.Naco zalozit novy o tom istom
    skratka compjuter

Standardní

Citace Původně odeslal Hatatitla
    Len je tu tych "vyberovych" threadov vela tak sa mi zdalo rovno zalozit novy, kde by sa urcite objavili aj ine LCD ako typy, za sprostost.
    V tych threadoch ked si ich prejdes mas kopec recnenia o tom ktory LCD je aky a ktory je mozno na hry.Naco zalozit novy o tom istom
    jasně můžem se začít dohadovat To ničemu nepomůže....

jo tady je link na českej test:

http://www.pctuning.cz/default.aspx?...=2&ChapID=6897

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání