Včera jsem si ji konečně koupil. Předtím jsem pročetl spousty diskuzí o špatném chlazení, neodpovídajícím manuálu, nefunkčních přiložených ovladačích, ale nic z toho se nekonalo. Zatím naprostá spokojenost. MSI mě nezklamalo.
Při porovnání obrazu ve 2D vám mužu říct, že v porovnání s Ge2Ti je mnohem lepší
Chlazení: hučí není to extrém, ale momentálně je to největší zdroj hluku v mem PC, ale typuju, že každý kdo má rád teplo a ticho svého domova si to určitě předělá

Jinak jediná věc, co mi na ní nefunguje (a dle diskuzí i ostatním), je 3D Turbo Experience. Ani nevím, k čemu tahle utilita přesně slouží (když tak mě někdo pls doplňte). Ale vždy mi po otevření okna vypíše, že došlo k chybě a aplikace se pokouší zavřít okno exploreru. Kdyby jste někdo věděl co s tím...

Jinak results: na mém old TB 2400+ (266FSB), KT266Pro2 ver2,2x256 CL2,5 , 300W zdroj Fortron (16A +12V větev)
3Dm01 10325
3Dm03 6711
3Dm05 2867 (edit: překlep 01)

Grafika zatím na default (500/900), na víc nebyl čas. Jen těch 10k v 3Dm01 mě trochu zarazilo, čekal jsem víc. Ale asi už je brzda zbytek HW. Teda né asi ale určitě . 01 je přece jen hodně závislá na CPU