Caute, da se pres naky program udelat z avi, mpg, mpge, atd. udelat DVD ve formatu ISO a k tomu dodelat treba menumam hodne filmu ve formatu avi a chtel by jsem si je poustet na DVDcku... Predem moc diky[/quote]
Caute, da se pres naky program udelat z avi, mpg, mpge, atd. udelat DVD ve formatu ISO a k tomu dodelat treba menumam hodne filmu ve formatu avi a chtel by jsem si je poustet na DVDcku... Predem moc diky[/quote]
bezkonkurencny je DVD-lab - len je to po 30 dnoch treba kupit
navod ako pracovat s nim je na doom9.org
ale verim ze aj tu niekde vo FAQoch najdes odpovede na otazky ktore ti nedavaju spat a trapia tvoju dusu.
Mier v dusi.
A poriadok v avickach.
AMD Athlon XP 1700 B0 MSI K7T266Pro2-A 512 MB DDRAM Sapphire R9600Pro Seagate Baracuda 7200.7 40 GB Maxtor 20GB Teac 16x10x40 Teac DVD Genius 5.1 HT Hercules Fortissimo III 7.1 Olypmus C-730 UZ
ten program nemuzu najit kde jej najdu nevis![]()
Nez se nekteri zacnou (opravnene) rozcilovat, ze neumis pouzivat google:Původně odeslal DandyK
http://www.mediachance.com/download.htm
MSI Z77A-GD55, i5-3470, Gelid Tranquillo rev. 2, 16GB RAM Kingston HyperX Blu XMP 1600Mhz, Gigabyte HD 7950, 80GB Intel SSD, 500GB WD, HP ZR2740w
A naky jiny program ktery ma mene MB neni na to upravovani![]()
sem línej ti to hledat...
bylo tot tu již tolikrát!
Ale ani já se nebudu rozčilovat Ulead DVD MovieFactory3 se mi osvědčil nejvíc (na 30 dnů)
a UŽ HLEDEJ!!!
Uplne nejlepsi co jsem kdy videl je The FilmMachine 1.4 je to celkem novej freeware kterej z AVI udela automaticky kompletni DVD i s ceskyma titulkama ktery se daj zapinat a vypinat,jediny co potrebujes je Cinema Craft Encoder 2.66 kterej se plati a nebo ho muzes pouzit jen 30 dnu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)