Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: restart PC

Standardní restart PC

Mam problem s samovolnym restartem!!!! Nevim cim to muze byt Vse bezelo ok asi 6 mesicu a najednou tento problem !! Testoval jsem uplne vse od nejnovejsich driveru az po zmenu HW.Mam novy zdroj , koupil jsem si novy pameti a jelo to 2 dny OK a zase to dela!!!!!! Teploty jsou OK!!! Jsem zvedavy jestli na to prijdu ale vypada to na nejaky HW konflikt btw: AGP4x a fastwrite vypnuto a vse krome CPU na default!!!Casovani jsem dal By SPD ,procak ma dost stavy urcite[aspon myslim] ale vypada to na problem s procakem a nebo deska!!!! Dneska jsem si pujcil od kamose GK a opet ten samej problem dokonce je to jeste horsi!!!! Vse je ok dokud se nesnazim spustit nejakou hru!! okamzite po kliknuti na ikonu modra obrazovka smrti kde neco pise ale nevim co protoze to nestihnu precist[ma nekdo nejaky napad] protoze vydrzi asi 3 sec. a restart -tlacitko pause nefunguje!!!!t!!!! myslim ale ze to pise o ATI... ale nevim je to fakt moc rychle a za 3 sec toho moc nestacim precist!!!
    To ze to dela procak nebo deska si myslim ze sem si dal dnes CPU stability test a asi po 10-15 min. opet stejny problem modra obrazovka....3 sec..restart!!!!! Ma nekdo nejakou podobnou zkusenost!!!! Help!!!! Mimochodem precetl jsem si vsechny mozne prispevky ohledne podobnych problemu a snazil se postupovat podle vsechch moznych rad ale opravdu je to vsechno na........
    Q9450,Asus P5E-X38 ,4 GB ram HDD-WD - 250GB Fortron 550W, Logitech MX518, Case-Thermalrock Dragon, Creative Labs X-Fi Fatal1ty +Sluchatka Sennheiser HD580,monitor LCD 26" Nec 2690 spectraView

Standardní

Tohle mi ve 90% pripadu dela CPU.

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní

Klikni pravym tlacitkem mysi na ikonu Tento pocitac, vyber Vlastnosti, prejdi na zalozku Upresnit, podivej se na oddil Spusteni a zotaveni systemu, zmackni tam ten cudlik Nastaveni, v tom okne co ti vyskoci najdi cast Selhani systemu a ODSKRTNI (aby bylo pak prazdne) policko Automaticky restartovat...
    Pockej az ti zase spadne komp a napis nam sem presne zneni te chyby v BSOD...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Standardní

řek bych že to bude deska.

Standardní

Nemas odstipnuty roh s CPU?
    AthlonXP 1700+ B0@2200mhz,1.825V(watercooled)|Abit NF7-SL ver.2.0 (watercooled)|Giga-byte Radeon 9000pro @ 320/300|Seagate 30GB|CD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|WC: 2 erty waterbloks,Sicce Nova 800l/h,mosadzny radiator,silikonové hadice|

Standardní odstipnuty roh

Citace Původně odeslal Sikino
    Nemas odstipnuty roh s CPU?
    Ne jsem si jisty protoze vse bylo 6 mesicu ok! a zacalo se to srat pri hrani NHL 05 asi pred 2 tydny [od te doby potize pretrvavaji] bez jakehokoliv zasahu do HW!!!
    Q9450,Asus P5E-X38 ,4 GB ram HDD-WD - 250GB Fortron 550W, Logitech MX518, Case-Thermalrock Dragon, Creative Labs X-Fi Fatal1ty +Sluchatka Sennheiser HD580,monitor LCD 26" Nec 2690 spectraView

Standardní

Citace Původně odeslal Zilla
    Klikni pravym tlacitkem mysi na ikonu Tento pocitac, vyber Vlastnosti, prejdi na zalozku Upresnit, podivej se na oddil Spusteni a zotaveni systemu, zmackni tam ten cudlik Nastaveni, v tom okne co ti vyskoci najdi cast Selhani systemu a ODSKRTNI (aby bylo pak prazdne) policko Automaticky restartovat...
    Tak jsem to udelal podle tvy rady a..................nechapu to ale kliknul jsem na ikonu s HL2 a hra normalne nabehla!!!!! a dokonce jsem asi 30 min hral byl jsem stastnej ale po 30 min opet restart ale bez ty modry obrazovky ale v kazdem pripade restart.............
    Ted stale nevim cim to muze bejt............

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní

Zkusil jsi jeste klasicky vyndat motherboard z casu a bezet ho jen nekde na stole?
    Nech v nem jen to nejnutnejsi, takze CPU + RAM + video + pripoj disk a zkus s tim bootnout a pustit hru...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Standardní

No a default v biosu si zkoušel?

Senior Member mince Avatar uživatele a_WerOOn
    Vliv
    272

Standardní

Citace Původně odeslal dumar
    Tak jsem to udelal podle tvy rady a..................nechapu to ale kliknul jsem na ikonu s HL2 a hra normalne nabehla!!!!! a dokonce jsem asi 30 min hral byl jsem stastnej ale po 30 min opet restart ale bez ty modry obrazovky ale v kazdem pripade restart.............
    jeste bych tipoval na nejaky vyboj v siti a nysledne poskozeni MB.. tohle jsem zazil u kamose... bydli u drahy ... mas nejakou ochranu proti prepeti..?

Intel Core Duo 1800Mhz- OC-3000Mhz, 2GB ram 800Mhz, HDD160 Sata II
    | CANON A510 | Nokia N70+512MB MMC|

Standardní

taky bych se priklanej k prepeti v siti ;]
    Msi K8N Neo 4 2048 ram a64 3000+ 7600 gt

Standardní

máš vůbec zapojen ten napajecí čtyř kolík do desky?
    AMD Athlon XP+2500@+3200/MSI K7N2 Delta-L/2xHDDSamsung40GB/Ati Sapphire 9600XT 500/600Mhz@550/720 /DDR 2GB 400Mhz cl2 /dvdRW/CDRWPhilps

Standardní

Citace Původně odeslal Fireball
    taky bych se priklanej k prepeti v siti ;]
    Je to mozny protoze kdyz tak premyslim tak zhruba v dobe kdy to zacalo tak jsem mel problem se zdrojem trochu mi blbnul ...........nejaky spatny kondik nebo neco takoveho......ale uz je to opraveny V kazdem pripade ale to mohlo neco zpusobit s deskou ...... Co ted asi budu muset vymenit desku......?

Standardní

Citace Původně odeslal a_WerOOn
    Citace Původně odeslal dumar
    jeste bych tipoval na nejaky vyboj v siti a nysledne poskozeni MB.. tohle jsem zazil u kamose... bydli u drahy ... mas nejakou ochranu proti prepeti..?
    Je to mozny protoze kdyz tak premyslim tak zhruba v dobe kdy to zacalo tak jsem mel problem se zdrojem trochu mi blbnul ...........nejaky spatny kondik nebo neco takoveho......ale uz je to opraveny Smile V kazdem pripade ale to mohlo neco zpusobit s deskou ...... Question Co ted asi budu muset vymenit desku......Huh

Standardní restart

dnes jsem to opet zkusil a hral jsem 3 min a zamrznuti a nasledne restart!!!!!!
    Nechapu ze vcera to drzelo 30 min a ted opet 3 min!!!!!!

Standardní

nechci tady radit,ale měl jsem podobnej problém....ale stávalo se mi i při běžné práci na compu tak cca po 1,5hod. spuštění........nemohl jsem přijít co to je až jsem změnil nastavení pamětí a už mi to nedělá,někdy si paměti nerozumí se zákl. deskou a dělaj problémy....

Standardní ctyrkolik

Citace Původně odeslal hagrid
    máš vůbec zapojen ten napajecí čtyř kolík do desky?
    Nemam to zapojeny ,protoze na desce zadny protikus neni!!!

Standardní

ted me este napada. Nemas v hajzlu kondenzatory na desce Podivej se na desku a u procesoru mas par kondenzatoru. Tak se podivej jestli naaaahodou nejsou nafoukle ci vytekle

Takhle sme uz v praci menili asi 30 desek, ale byla to serie od Abitu SL6, ST6 a jeste nejaky, ale nepamatuju nazvy
    -=][Jops[cz][=-
    a wvvvvo tom to nejni

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Mám taky podobný problém...
    ...já to nebyl...!

Standardní

Citace Původně odeslal Jops
    ted me este napada. Nemas v *** kondenzatory na desce Podivej se na desku a u procesoru mas par kondenzatoru. Tak se podivej jestli naaaahodou nejsou nafoukle ci vytekle

Takhle sme uz v praci menili asi 30 desek, ale byla to serie od Abitu SL6, ST6 a jeste nejaky, ale nepamatuju nazvy
    Tak uz to mam !!! BYL TO PRETAKTOVANY PROCAK!!! I kdyz byl Primestable tak to proste najednou z niceho nic hry nechteli prekousnout a tak sem ho dal na default [14x 166 mhz] a slape vse!!!!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání