Citace Původně odeslal daggy
Ja ked pripojim nejaky dalsi disk, tak mi WinXP pri nabehovani vytuhne. Musim ho spustit v nudzovom rezime a prestavit v spravcovi zariadeni PIO mod na UDMA100. Neviem, preco mi to tam stale meni na PIO
Možná je to problém s velkým počtem chyb... ovladač způsobí ,že vzniká strašna spousta chyb a Windows se snaží přejít do PIO a někde tam to zamrzne...

Jinak - stalo se mě asi tohle - Na jakýmsi Viachipsetu jsem nainstaloval oficiální driver - všechno běhalo v pohodě a rychle - ale až do doby kdy XP nastartovaly a nahlásili kontrolu konzistence disku...no co stane se říkal jsem si...- chkdisk zkontroloval a opravil vše ... jenže v místě kdy má vypsat sumář a restartovat se vypsal jen ten sumář a comp zatuhl...jakejkoliv scan disku nepomohl a po resetu zůstaly chyby na místě...dlouho jsem si nad tím lámal hlavu ... až jsem ten driver ze zoufalství odinstaloval a hle od tý doby všechno OK...takže od tý doby driverům moc nevěřím a novej driver nejdřív "otestuju" než nasadím do provozu...A NvIDE driver je dost rozporuplnej - jsou jak maximálně spokojení uživatelé tak i ti totálně naštvaní..