Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Problem s Sb Live!

Standardní Problem s Sb Live!

Po kupe Creative SB Live! Digital mi nastali problemy s pocitacom. Ked trochu viac seekujem v nejakom prehravaci na video (PowerDVD, BSPlayer) tak znicoho nic sa mi zvuk strati a namiesto neho pocujem praskanie (pukanie) v 2 sek. intervaloch. Robi mi to dokoknca aj vo WinAmp-e.
    Niekedy sa mi komp hocikedy restartne (myslim si ze koli tej zvukacke)
    Mam naistalovane najnovsie driverz na zvukovku. Mam WinXP-Pro.
    V com je problem?
    MB ECS Sis 735 K7S5A,Duron 700, 256 SD-RAM, Maxtor 80 GB 7200 rpm, nVidia GeForce 2MX-200 32 MB, SB Live!, NEC DVD+-RW 3520A, LG Combo 4480B...

Standardní Re: Problem s Sb Live!

Citace Původně odeslal debo1
    Po kupe Creative SB Live! Digital mi nastali problemy s pocitacom. Ked trochu viac seekujem v nejakom prehravaci na video (PowerDVD, BSPlayer) tak znicoho nic sa mi zvuk strati a namiesto neho pocujem praskanie (pukanie) v 2 sek. intervaloch. Robi mi to dokoknca aj vo WinAmp-e.
    Niekedy sa mi komp hocikedy restartne (myslim si ze koli tej zvukacke)
    Mam naistalovane najnovsie driverz na zvukovku. Mam WinXP-Pro.
    V com je problem?

Zistil som ze SBLive! ma obecne problemy zo starsimi VIA cipsetmi presne. KT133 a spol. Problem je v rychlosti PCI zbernice. Pomocou WPCredit-u sa to da spravit.
    MB ECS Sis 735 K7S5A,Duron 700, 256 SD-RAM, Maxtor 80 GB 7200 rpm, nVidia GeForce 2MX-200 32 MB, SB Live!, NEC DVD+-RW 3520A, LG Combo 4480B...

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

Co takle si přečíst FAQ a thread o praskání zvukovek nejen Creative Je to přesně tvůj problém, más na jednom IRQ zvukovku a řadič IDE.
    >LOCK
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání