Kupil som si 5 kusov tychto medii , a som sklamany. Vid moja zostava , po napaleni , DVD reaguje na ne sviznejsie , ostatne srasne pomaly. Ako keby boli poskrabane , alebo stare.
Kupil som si 5 kusov tychto medii , a som sklamany. Vid moja zostava , po napaleni , DVD reaguje na ne sviznejsie , ostatne srasne pomaly. Ako keby boli poskrabane , alebo stare.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Používám tato média nejraději a jsem na ně zvyklý (byla to první značka s přepalovací rychlostí 12x, kterou jsem viděl a začal kupovat). Používám je na vypalovačkách LG 8400B (práce) a Lite-On LTR32123S (doma) pro přenosy souborů. Nikdy jsem s nima neměl žádný problém s čitelností, a jedou mi naprosto bez problémů...
Na DVD mechanice mi najíždí všechna CD-RW trochu pomaleji (obvyklé pro ASUS), ale nezdá se mi, že by byly pomalejší než jiné značky. Klasický CD-ROM nemám...
Prostě se mi zdají perfektní...
Můj komp (Windows 7 Ultimate x64 / Windows 8.1 Pro):
case CM 690 Advanced + TT ToughPower W0116R 750W, Intel Core i7 3820 + Noctua NH-D14 SE2011, 16GB Corsair Vengeance Low Profile Black 1866MHz, deska ASUS P9X79, graf. ASUS GTX680-DC2O-2GD5, 2x 320GB SATA2 + 2x 1TB SATA3, ASUS DRW-24B5ST
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)