Citace Původně odeslal Hrochoslon
Citace Původně odeslal Pyros
Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
Bohuzel to osahani neni vzdy tak jednoduche. Treba ja se ted rozhoduji mezi LG Flatron L1730 s dvi a Samsungem 710T. Precetl jsem si na foru nekolik threadu a stejne porad nemam jasno, ktery bude pro me lepsi /na hry i filmy/. Bohuzel ne v kazdem shopu kde obvykle kupuju vedou obe tyhle znacky. No bude to jeste zajimave.
Hombre, mozna ze ti vytrhnu trn z paty
Mam 1730BSNH (s DVI) v praci - kancelar. Je to bohuzel zapojeny pres VGA, ale to zas nema tak markantni vliv. Taky jsem mel moznost hrat hry na 710T a 172X. Oba Samsungy jsou lepsi nez ten od LG. Pri skrolovani u LG se pismo jakoby rozsiri a po zastaveni zase vrati na puvodni tloustku. Tohle jsem u Samsungu nevidel.
Pokud bych si kupoval novy LCD, tak bych volil Samsung.
pri skrolovani rozmazava pismo i samsung - mam 172x - todle je ale vec ktera by mi vadila nejmin spis me vadi tn panel zobrazujjici jen 256 000 baerv (ostatni sou dodelany ditheringem) , nevim uz jakje ma lg
To sice ano, ale min nez to LG. Ja jen pisu, co jsem videl ... Ty barvy nejsou zas az tak strasny, ze by si tohho clovek vsiml. Treba rozdil mezi 16-bit grafikou a 32 bit-bit grafikou je vetsi nez mezi barvama 710T a CRT.