muze mi nekdo vysvetlit, jak je mozne ze po ciste instalaci nefuguje alt+c ? > &
dik![]()
muze mi nekdo vysvetlit, jak je mozne ze po ciste instalaci nefuguje alt+c ? > &
dik![]()
Instalaci ceho? V cem?
Mno a ted este ta druha cast - v cem to nefunguje? (myslim v kterem programu)![]()
komplet cele widle, resp. vsude kde ji potrebuji pouzit
DC++, word, trillian apod.
No ja nevim, ale me to taky na WXP SP1 alt+c nedela & a IMHO ani delat nema. Jsi si 100% jisty, ze to bylo urcite v default nastaveni?
pravy alt + c = ctrl+alt+c > &
pouzivam snad uz od win95, az ted co sem nahodil ten bajecnej sp2 pro winXP mi & prestal fungovat, je mi ale divne ze prvni prvni a druhe instalaci pracoval normalne, behem pouzivani druhe instalce prestal fungovat, pote sem ho uz nerozchodil, koukal sem i na tabluku znaku apod. ale bez uspechu
jasne ze by bylo lehci vykaslat se na sp2, ale ...![]()
No ja zkousel samozrejme i Alt grA to ve Wordu a ruzne, ale nikde nic. Ale to bude asi moji trosku netradicni klavesnici(ze stareho nemeckeho Compaqu
)
Zkus pouzit M$ Keyboard Layout Generator ci jak se to jmenovalo, tam by to mozna melo jit![]()
Nemas nahodou nastavenu ENG (US) klavesnicu![]()
Ked ti to tak vadi, tak Alt+38 bude fungovat vsade![]()
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
klavesnici mam ceskou, az budu doma zkusim ten alt
dik![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)