koupil sem si externi box na 3,5" a 5.25" zařízeni. Ale mam tady hned nekolik problemu.
1.Prvni je, ze se me nedari pripojit tento externi BOX pres FireWire (box to podporuje a obsahuje i kabel pro toto pripjeni!). Pamatuju si ze jsem mel drive ve slozce sitova pripojeni prave pripojeni FireWire, ale ted tam tuto ikonku nemam-takze predpokladam ze problem bude v tomto. Sel jsem tedy do BIOSu a tam jsem zjistil ze integrovany FireWire co mam na desce je zapnuty, takze nevim v cem je problem.
2. u kamarada me tento HDD uplne haluzově blbe-na disk sme pretahli z komplu data, ale pak Tptal Commander nejak spadl a po opetoven otevreni jsme zjistili ze tam zadna data nejsou ikdyz se tam nekolik min kopirovala. Pak se dokonce resetoval kompl (urcite to bylo vinou HDD v boxu.) Kamaraduv kompl neni taktovanej dodavam.
3. Pripojili sme ho na desku MSI s nejaky SIS cipsetem tusim-ta by podle vseho mela poporovat USB 2.0, ale pri kopirovani z HDD na PC se data prenasela velice pomalu jako USB 1.1 ,ale kdyz sme natahovaly data z PC na HDD, tak to jelo tak jak ma!
Mohli by ste mi nekod poradit co s tim? dekuji