Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Seagate v externím BOXu-hned několik problémů

Standardní Seagate v externím BOXu-hned několik problémů

koupil sem si externi box na 3,5" a 5.25" zařízeni. Ale mam tady hned nekolik problemu.

1.Prvni je, ze se me nedari pripojit tento externi BOX pres FireWire (box to podporuje a obsahuje i kabel pro toto pripjeni!). Pamatuju si ze jsem mel drive ve slozce sitova pripojeni prave pripojeni FireWire, ale ted tam tuto ikonku nemam-takze predpokladam ze problem bude v tomto. Sel jsem tedy do BIOSu a tam jsem zjistil ze integrovany FireWire co mam na desce je zapnuty, takze nevim v cem je problem.

2. u kamarada me tento HDD uplne haluzově blbe-na disk sme pretahli z komplu data, ale pak Tptal Commander nejak spadl a po opetoven otevreni jsme zjistili ze tam zadna data nejsou ikdyz se tam nekolik min kopirovala. Pak se dokonce resetoval kompl (urcite to bylo vinou HDD v boxu.) Kamaraduv kompl neni taktovanej dodavam.

3. Pripojili sme ho na desku MSI s nejaky SIS cipsetem tusim-ta by podle vseho mela poporovat USB 2.0, ale pri kopirovani z HDD na PC se data prenasela velice pomalu jako USB 1.1 ,ale kdyz sme natahovaly data z PC na HDD, tak to jelo tak jak ma!

Mohli by ste mi nekod poradit co s tim? dekuji
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

jak tak koukam, s externima boxama na disky sou same problemy, kamarad potrebuje nejakej k notebooku, koukam, ze mu asi doporucim vzit s boxem primo od vyrobce, 160G Seagate.. clovek by veril, ze to snad maji vychytany, kdyztak je snadnejsi reklamace..
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

Standardní

No ja mam externí box SNT-2316C pro 3.5" zařízení, akt. větrák, USB2.0+FireWire, ext. napájecí zdroj 220V a v nom HDD SEAGATE Barracuda 7200.7 PLUS 120GB. Bezim na firewire a ide to uplne bez problemov, aj USB funguje bez problemov. Skusal som aj ine disky od WD, Maxtor, od kapacit 1GB po 120GB a nevyskytol sa ziadny problem. Takze to zavisi asi aj od toho aky mas ext. box.
    MB ASUS P5AD2 Premium -- CPU Intel Pentium 4 550@3.5GHz(250*14) -- RAM DDR2 2x512MB HyperX 675MHz -- HDD 2x WD Raptor 74GB Raid0 -- VGA MSI RX800XT VTD256e PCI-E -- DVD Plextor 716A -- 485W Enermax

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání