Mno neviem aky to je dobry znamy, ale ja by som ti prestigio v zivote neodporucil. Skutocne mi stacilo to co som s 2 kusmi zazil. 17 obe, prvy - (zjavne zly kus) obraz cez dvi nepouzitelny!!!, mnozstvo rusenia fragmenty, skakanie obrazu, cez vga ako tak az na otrasne podsvietenie (flaky ako svina) a v pravo dole aj hore tmave plochy - nieco ako ked zatlacite na display prstom ale bolo to tam stale. Druhy, problem s DVI rovnaky (podotykam ze bolo menena grafika aj kabel), na vga ako tak ok(oproti philipsu nic moc) akurat takmer uprostred vypaleny krasne do biela pixel. Nakupili sme ho ich pre zakaznika (chcel to do stareho roka, takze sme museli brat co bolo na sklade).
Druhym klincom do rakvy bol servis. O tom BP nema zmysel hovorit, prestigio samozrejme nevyreklamuje 1 pixel, ale co ma zarazilo tak servis v BA vratil display ze je OK a ze tie tmave miesta vpravo su NORMALNE a nie je reklamovat![]()
![]()
![]()
![]()
Proste prestigio ani za 5k. To ich radsej pridam k dalsim 10k kde mi zarucia vymenu aj kvoli 1 BP.

Odpověď s citací