Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Athlon 133Mhz do starší desky s FSB jen 100.

Standardní Athlon 133Mhz do starší desky s FSB jen 100.

Zdravíčko,mám starší desku MSI K7T PRO s FSB jen 100Mhz a procesor Duron 650.Potřebuji silnější procesor,ale ATHLON 1200 THUNDERBIRD 12x100,který je ideální,už nemůžu sehnat ani z bazarů.Dozvěděl jsem se, že pokud bych sehnal ATHLON 1900+(12x133) a namontoval do desky,snížím jeho výkon,ale pojede to.Může to vůbec fungovat?Zkoušel to už někdo z vás? Dík jansides.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

pokud ta deska ma podporuje zvolene jadro ( tusim, ze kt133 podporovala s patricnym biosem palomino a thoroughbred A ), tak by to jako 1200MHz melo bezet. nicmene investice do lepsi desky ( bazarove ) jsou uz ted kolem par stovek...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní Re: Athlon 133Mhz do starší desky s FSB jen 100.

Citace Původně odeslal jansides
    Zdravíčko,mám starší desku MSI K7T PRO s FSB jen 100Mhz a procesor Duron 650.Potřebuji silnější procesor,ale ATHLON 1200 THUNDERBIRD 12x100,který je ideální,už nemůžu sehnat ani z bazarů.Dozvěděl jsem se, že pokud bych sehnal ATHLON 1900+(12x133) a namontoval do desky,snížím jeho výkon,ale pojede to.Může to vůbec fungovat?Zkoušel to už někdo z vás? ??? :idea: Dík jansides.
    Mel jsem MSI K7T PRO 2 (coz je o chlup novejsi ale pritom dost podobna deska te tvoji, ma navic hlavne nasobic v BIOSu jinak se vyrazne nelisi alespon co si pamatuju) a 1700 Palomino ani 1700 Tbred B mi na ni nejelo ani s nejnovejsim biosem ani podtaktovane.

Je tam nejaka chyba (podrobnosti uz si nepamatuju) ktera neumozni stabilne nabootovat cokoliv novejsiho nez Thunderbird nebo Duron Spitfire (ani Morgan nejel). Udajne muze pomoct drzet pri zapnuti pocitace tvrdej reset ale to me nepomahalo. Na podobne desce K7T Turbo s KT133A uz tyhle novejsi procaky jedou.

Nejlepe to prodat nekomu jako celek i s pametmi a koupit komplet novejsi veci a desku s DDR.
    Zbav se toho, tyhle desky od MSI z te doby jsou jako casovana bomba - kondenzatory.
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Standardní

Jo neni nad to mit kamaradku v AT kde maji pravidelne bazarove ceniky a vyprodavaji desky a komponenty za super ceny napr A7N8X Deluxe 1200,- Bez DPH a desek pro P4 je tam jeste vic...samy ASUSy...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání