Citace Původně odeslal Johnny
Určitě je někde špatnej kontakt - taky mam tenhle procesor a nejdřív jsem propojoval EL-2 (potom šly jen celý násobky a ještě jen jak kdy), pak jsem sehnal SL 69 a na první pokus odemknuto na 100% ... teď běžim zcela stabilně na 10*166 @ 1.85V ... maximální POST na 10*177 ... násobič 10.5 by už asi potřeboval ke stabilitě vyšší napětí a k tomu jsem se zatim nedostal ...

NEVÍ NĚKDO JAK UDĚLAT CORE-VOLTAGE MOD NA SL75-DRV5
Tak,tak...právě jsem napotřetí unlockoval a tentokráte mi ty násobiče fungují správně .Jenže je mi to nahovno,protože 10.5*166 mi nejede stabilně(drží se do půlky 3D marku).Tak jsem tam nahodil 10*170 a 1.920-1.950V(měřeno deskou,nějak podivný rozptyl,ne?) a valil jsem opakovačku Dema UT2003 cca 40min v pohodě pak zetřikrát 3D2001 a teďka jsem na netu.Sice mi teplota stoupla z 46 na tuším 48-50,ale to mi neva Brutus Titus to zvládá v pohodě .

Co mi ale pořád nejde je to bootování,nemám tam reprák a taky fan má při startu jen 1500 otáček.Někde je ještě nějaká krpa že musím mačkat reset a vše je pak OK.No zkusím připojit jiný vetrák(před odemčením mi to ale nedělalo) a podívám se kam jsem při modnutí skříně zašantročil ten káblík s repráčkem .

Další question bych měl jestli někomu pomohlo zvýšení napájení na AGP,můžu na desce 0.1 ,0.2 a 0.3V ale kdoví jestli to má grafárně helpne,nějaké zkušenosti kdo má GF3 Ti200?

Víc mě nenapadá .