Citace Původně odeslal OBR
Jeste ze jsem ji nekoupil,mam ji pujcenou jen na testy a jeste ASUS nf4,jinak uz jsem se na tech 250 taky dostal,velice zalezi na nastaveni pameti,jinak 250FSB,1T 7-3-3-2.5,HTT 5x v pohode jede.Co me ale polozilo na zem je to jak malo topi CPU Winchester - 2500Mhz napeti +0.015 a ja mam teplotu s 1500 otackama Zalmanu na 36 stupnu a ani za boha to nestoupne ani po hodine v Prime.Neni chyba v desce,nemuzu verit ze je to takhle studeny.

Ono to s tim Zalmanem je kompatibilni o to nejde,ale Do Zalmana leze z jedny strany pamet a z druhy strany napajeci kabel,pokud mate grafiku se silencerem tak zase nemuzete pouzit SATA2 protoze se k nemu nedostanete.Jinak po strane vybavy je to super deska,ma plno vychytavek a je fakt super ale ten layout je peklo,vsechno zkousnu ale to napajeni aby se nedotykalo chladice jsem musel zapaskovat k zadnim vetraku no fuj.
jakmile dorazi, tak se ho zeptam kolik ma teplotu a pak hodim EDIT...jinak rikal, ze byl taky prekvapen jak malo topi. ALe pokud vyrobce uvede plnou kompatibilitu, tak pokud to neco blokuje, tak bych to nenazval.

EDIT: tak rikal ze pri nejnizsich otackach bez zateze kolem 28-30 a pri full zatezi kolem 40° (chlazeno zalmanem 7000Cu)