Citace Původně odeslal peta303
Mezi námi...mě MMC pro jistotu nejede vůbec, což už beru jako plus a nevím ani o nikom, kdo by rozjel kombinaci XP - TV Wonder - MMC jakékoli verze (OK, těch pár %, kterým to trhá, navíc při hnusných 384*288 a bez teletextu zanedbávám)... Zkus nějakou novější verzi ATV2000, mohl by si poradit i s AIW (tedy nevím jak s novějšími verzemi AIW, ale za zakoušku nic nedáš).

Úpravy bezeztrátově komprimovaného obrazu mají navíc i jiné výhody - u MPEG2 není možné odstřelit konkrétní snímek (nebo sekvenci od-do konkrétního snímku), u jiných formátů to jde a navíc se to ztrátově komprimuje jen 1x...
Já ale nemám TV Wonder, já mám AIW Radeona a MMC mi funguje. Stejně tak ATV2000 mi funguje, jenže v ATV2000 je obraz oproti záznamu z MMC takový nějaký vyblitý. U MMC mám problém akorát s tím, že on si prostě není schopný zapamatovat profil, který si člověk nastaví. Po restartu to prostě změní zpět na záznam MPEG-2 720x576 při 8Mbit/s.
Jinak nevím co tím myslíš, že "u MPEG2 není možné odstřelit konkrétní snímek (nebo sekvenci od-do konkrétního snímku)". Vždyť ve VirtualDubu normálně označím začátek a konez ořezu, DEL a je to.
Kdyby nebyl obraz v ATV2000 tak znatelně horší než u MMC tak bych ho používal, protože jsem si i udělal nastavení v Gridu nebo jak se ten prográmek jmenuje, takže mi ovládání ATV pomocí Remote Wonderu funguje komplet včetně záznamu.