Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: z ničoho nič 100% výkon cpu

Standardní z ničoho nič 100% výkon cpu

mam problém lebo z ničoho nič mi začne cpu frčat na 100%(barton 2500)
    je nanovo nainštalovaný syst win xp cz . doba po ktorej sa to stane je rozna 10min ..1h .. 2h a potom pomoze len restart a zase to frci

tu 100% spotrebu cu ma system subor svchost.exe

pls poradte co s tym viem ze take nieco sposobovalo avd7 ale..co je to v tomto prípade ?
    CPU - AMD ATLONXP 2500+@3200+(200x11) , MB - ASUS A7N8X, RAM- 512MB,HDD- 120G S-ATA BARACUDA ,VGA-G4 FX5200 128MB (Galaxy 300/480),CD ASUS52x,RW-Lite-On 40x10x24

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

tak kdyz nepocitam, ze svchost.exe je v tomto pripade neco co do systemu nepatri, tak co zkusit neco odsud? http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=52946
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    tak kdyz nepocitam, ze svchost.exe je v tomto pripade neco co do systemu nepatri...
    mISHA: mozes mi prosim ta vysvetlit ako si myslel to co quotujem pretoze je to IMHO blbost

Svchost.exe je název generického procesu hostitele pro služby spouštěné z knihoven DLL.
    http://support.microsoft.com/kb/314056/cs
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    tak kdyz nepocitam, ze svchost.exe je v tomto pripade neco co do systemu nepatri...
    mISHA: mozes mi prosim ta vysvetlit ako si myslel to co quotujem pretoze je to IMHO blbost

Svchost.exe je název generického procesu hostitele pro služby spouštěné z knihoven DLL.
    http://support.microsoft.com/kb/314056/cs
    vysvetlim ti to jednoduse. svchost je v tomto pripade ( 100% vytizeni procesoru ) pouze prejmenovany trojan nebo kyhovira. staci se podivat trebas na www.viry.cz tam o tom najdes vic.

EDIT: for je v tom, ze tento svchost je umisten jinde. viz odkaz, ktery jsem sem dal. tam je to tusim take spominano
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

vysvetlim ti to jednoduse. svchost je v tomto pripade ( 100% vytizeni procesoru ) pouze prejmenovany trojan nebo kyhovira. staci se podivat trebas na www.viry.cz tam o tom najdes vic.

EDIT: for je v tom, ze tento svchost je umisten jinde. viz odkaz, ktery jsem sem dal. tam je to tusim take spominano
    ...ahaaa no kazdopadne ak sa uvedeny subor nachadza len v adresaroch Win\System32; Win\ServicePack\Files a Win\$NtServicePackUninstall$ (vypis podla mojho WinXP SP2) tak by sa o virus jednat nemalo -> vir by to mal byt len ak:

Citace Původně odeslal www.viry.cz
    Win32/Jeefo.A
    Alternativní názvy:

Win32/Jeefo.A infikuje PE EXE soubory na všech discích C: - Z: Jde tak o klasický parazitický souborový virus. Do adresáře Windows (nikoliv systémového!) vypouští soubor SVCHOST.EXE a tento následně zavádí přes registry po každém startu Windows.
    mISHA: no ja predpokladam, ze v dnesnej kazdy pouziva AV a najlepsie aj v kombinacii s FW, ale asi nie ...

milane: tak si skontroluj ulozenie uvedeneho suboru...
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Presne ten problem som mal nedavno, ked som nainstaloval nanovo win. Skusil som vypnut proces svchost.exe ktory vytazoval cpu na 100% a objavila sa stara znama hlaska asi z pred 2 rokov. bla bla pocitac sa vypne o 60sek
    Nainstaloval som zaplatu na win a bolo po probleme. SP1 som mal nainstalovany a nestacilo to, aj ked ta zaplata bola starsia

EDIT: jedna sa o zaplatu na virus ktory vypinal pc, tusim blaster sa volal

Standardní blaster uy poznam a mne momentálne nevypina pc

blaster uy poznam a mne momentálne nevypina pc
    CPU - AMD ATLONXP 2500+@3200+(200x11) , MB - ASUS A7N8X, RAM- 512MB,HDD- 120G S-ATA BARACUDA ,VGA-G4 FX5200 128MB (Galaxy 300/480),CD ASUS52x,RW-Lite-On 40x10x24

Standardní

Tenhle nebo aspon podobnej problem resil kamos. Svchost zral 100% CPU (az po pripojeni k netu), obcas se pokousel restartovat kompla pomoci ukonceni RPC. Antivir ani anti-cerv to nenasel (zkousel sem jich fakt dost). Docasne pomuze ten svchost ukoncit a pak spustenim "shutdown -a" zabranit restartu. Dost veci (nero nebo nejaky hry) pak nepudou spustit. Nakonec sem si hral s firewalem a prozradil se nejakej manager32.exe. Po jeho smazani udajne problemy prestali, asi tam budes mit nejakou jinou vetes, ale treba ti tohle pomuze.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní Re: blaster uy poznam a mne momentálne nevypina pc

Citace Původně odeslal milane
    ani mne nevypinal pc, ale skus ukoncit ten proces svchost.exe ktory ti tolko zatazuje system

Standardní Re: blaster uy poznam a mne momentálne nevypina pc

Citace Původně odeslal milane
    ...skus este jednu vec -> spusti services.msc a u sluzby Klient DNS (C:\WINDOWS\System32\svchost.exe -k NetworkService) nastav typ spustenia rucne a restartni

...napis potom ci to pomohlo, ci to bolo ono

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání