psal jsem to uz asi pred mesicem. Abit tyhle desky proste nedelal na taktovani. nechapu proc pouzil tuhle debilni strategii, ale je to tak

Citace Původně odeslal jan555
Hmmm, tuhle fošnu má čerstvě můj brácha, má v něm XP2100+(FSB133) s odemčeným násobičem (change nefunguje, o tom jsem si početl tady, thx), nicméně jemu končí možnost FSB OC na FSB166 a je to tak, že pokud zvyšuje od 133 nahoru, tak se frekvence CPU nezvedá a v okamžiku dosažení cca FSB150 jde procík na XP2700+ a následuje kolaps ... Dost zvláštní Kupoval jsem mu jí kvůli AGP locku (jinak říká, že je ve srovnání se Soltekem NF2-based viditelně rychlejší ve všem), ale s tímhle jsem jaksi nerátal ....
pokud das fsb 150, tak pci uz je na 37,5 a spis vic. kdyz ja dam na KV7 fsb 200 v biosu, tak real je 206. a 38MHz pro pci uz muze byt smrt pro disky nebo nektrery jiny zarizeni, ktery jedou pres pci

par napadu by bylo:
1) omezeny moznosti fsb uz tu bylo driv: mas procik pro sbernici 133mhz, tak muzes nastavovat pouze 133-165, prociky s default fsb 166 mely moznosti 166-199 atd. muzes zkusit zadratovat fsb, abys mel jinej default
2) pokud nemuzes menit nasobic tak taky zadratovat!

vim ze dratovani neni nic moc, ale pokud vis, co ten procik urcite zvladne, tak to jednou nadratujes a dal to nemusis resit

navod na dratovani najdes na ocinside.de