Stránka 13 z 16 PrvníPrvní ... 3910111213141516 PosledníPoslední
Výsledky 301 až 325 z 378

Téma: Eurotel Data Expres - nový vysokorychlostní internet snadno

Standardní

Tak že je to úplně normální jev. Tak to potom urááá! Ale je peravda že jsem to sosal asi tak ve 02:40...

Standardní

3.1.2005_02:40: jsem se radoval (viz předchozí příspěvek).
    3.1.2005_13:00: bylo to úplně mrtvé, nikam jsem se nedostal a když ano tak na dsl.cz: 8,9Kb/s (první maximální minimum)
    3.1.2005_18:30: 23,5Kb/s. Mezi svátkami to bylo OK.
    Připadá mě to jako by tyto modemy používali i firmy (pomalé připojení přez den), nebo už mi uplynulo 14 dní od podpisu smlouvy na 24 měsícu s Eurotelem...

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

me to ted obcas pres den nejede uplne idealne.. holt 30.000 uzivatelu udela svoje.. nicmene mi to jeste nepadlo pod 300kbps, vecer po 22:00 stahuji pres 100kB/s.
    .

Standardní

S tím ale Eurorel musel (mohl) počítat. Nebo se mu u nás v ČR vede špatně?

Vliv
    294

Standardní

Tak jsem se dneska hned po prichodu domu vytocil
    Chtel jsem se pripojit ale modem na externi antenu nemohl nalezt signal. Takze jsem zkusil tu malou a take nic. Hm, pripojim teda zpatky externi antenu rekl jsem si - podivam se na ten konektor a co nevidim, uvnitr je poskozenen! Pravdepodobne tim jak se meni anteny (k notasu prece nebudu tahat externi antenu). To teda opet potvrzuje kvalitu Gtran modemu!!
    Dejte si na to pozor, ted mne pravdepodobne ceka mesicni reklamace?!!! Musim toto obdobi kdy vlastne internet nemohu pouzivat platit pausal? Nemeli by mi pujcit nahradni modem?
    .

Standardní

Citace Původně odeslal Prokop
    Chtel jsem se pripojit ale modem na externi antenu nemohl nalezt signal. Takze jsem zkusil tu malou a take nic. Hm, pripojim teda zpatky externi antenu rekl jsem si - podivam se na ten konektor a co nevidim, uvnitr je poskozenen! Pravdepodobne tim jak se meni anteny (k notasu prece nebudu tahat externi antenu). To teda opet potvrzuje kvalitu Gtran modemu!!
    Dejte si na to pozor, ted mne pravdepodobne ceka mesicni reklamace?!!! Musim toto obdobi kdy vlastne internet nemohu pouzivat platit pausal? Nemeli by mi pujcit nahradni modem?
    No, záleží podle firmy... Ale bylo by to logické, leda že Ti nebudou ten jeden měsíc inkasovat.

Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal DlouhyJony
    No, záleží podle firmy... Ale bylo by to logické, leda že Ti nebudou ten jeden měsíc inkasovat.
    me nejde ani tak o ten pausal spise o to jestli mi pujci nahradni modem. To by prece meli ne?
    .

Standardní

me nejde ani tak o ten pausal spise o to jestli mi pujci nahradni modem. To by prece meli ne?
    Vždyť jsem ti psal že to je logické, půjčili by ti "kus za kus" (takto to dělájí například autoservisy). Pokusím se zeptat jednoho človíčka (z autorizované prodejny Eurotelu) na názor tvého problému.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Pokud neco reklamujes a reklamace je uznana, tak ti musej uhradit veskere naklady => v tomle pripade minimalne ten pausal.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

3.1.2005_02:40: jsem se radoval (viz předchozí příspěvek).
    3.1.2005_13:00: bylo to úplně mrtvé, nikam jsem se nedostal a když ano tak na dsl.cz: 8,9Kb/s (první maximální minimum)
    3.1.2005_18:30: 23,5Kb/s. Mezi svátkami to bylo OK.
    Připadá mě to jako by tyto modemy používali i firmy (pomalé připojení přez den), nebo už mi uplynulo 14 dní od podpisu smlouvy na 24 měsícu s Eurotelem...
    Dnes 7.1.2005_13:00-13:30: bylo to opět uplně mrtvé nikam jsem se nedostal...
    Divné.

Junior Member mince
    Vliv
    278

Standardní

taxem ten modem ve stredu vratil a sluzbu zrusil... (posledni den z tech 14ti dni na testovni)

hlavni duvody:
    a) pomale jak ... (doplnte vulgarismus dle nalady)
    - dlouhodoby prumer 115kbps (tj stahovani tak do 15kB/s)
    - jednou jedinkrat se rychlost vysplhala na 399kbps (vydrzelo to asi hodinu, pak zase 100kbps)
    b) nestabilni jak ... (doplnte vulgarismus dle nalady)
    - nekdy to spadlo po 5ti min, nekdy cca po 12ti hod, ale padalo to furt
    - nepomohlo nic (vyndani baterky, zapojeni do stab. zdroje, extra chlazeni modemu - za okno-, AT prikazy,...)
    - nekdy to "jen" spadlo, nekdy se ten modem vypnul uplne

na helplnajne mi nakonec rekli, ze je to v podstate negarantovane cele (rychlost jsem vedel, ale ta stabilita me prekvapila)

taxem to tem smejdum vratil

muj os. nazor:
    modem stoji za...
    ET to nema jeste moc vychytany (asi jak kde)
    a ET se furt chova jako monopol
    R60

Standardní

Citace Původně odeslal opx123
    Podle tohoto bych to odhadoval na slabý signál (nevadí že jsi 3 Km od Brna, něco ti to tam třeba stíní).

Já mám signálu stále plno (5 dílků), nemám žádný problém s nestabilitou, jen se občas připojím až na po třetí (neb se nepřipojím vůbec, vždy jen 13:00-13:30).

Standardní

Citace Původně odeslal opx123
    Podle tohoto bych to odhadoval na slabý signál (nevadí že jsi 3 Km od Brna, něco ti to tam třeba stíní).

Já mám signálu stále plno (5 dílků), nemám žádný problém s nestabilitou, jen se občas připojím až na po třetí (neb se nepřipojím vůbec, vždy jen 13:00-13:30).
    a to to furt odpojuješ nebo ti to tak často padá?
    stále o tom taky uvažuju ale k NB bych velice uvítal nějaké PCMCIA řešení modemu a fur nic...

Standardní

Odpojuju, ale na druhou stranu nevím proč...

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    291

Standardní

grrr, mapky eurotelu jsou na dvě věci. Ted sem oběhal celej barák i celou zahradu a signál nikde. přitom na mapce sem v zeleném. grrrr
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Standardní

Citace Původně odeslal herma
    grrr, mapky eurotelu jsou na dvě věci. Ted sem oběhal celej barák i celou zahradu a signál nikde. přitom na mapce sem v zeleném. grrrr
    S magnetkou, nebo bez.

Standardní

hrozna vec tenhle modem.Kamos s nim ma neustale problemy.Ted mu delsi dobu nesel, tak mu vymenili modem po dlooouhym telefonovani(opakovanym).Prisel technik, podal mu ho mezi dverma a cau.ja mu to byl teda nainstalovat a porad spatny jmeno heslo.Po pulhodinovym rozhovoru a proklikavani se cisly a prokecavani se s ruznymi callgirl, co tam sedej jsem prisel na to, ze mu dali na tu obalku uplne jiny heslo, nez ma aktivovane u nich...ufff.Hrozny.Navic modem se kolikrat neprihlasi, musim ho restartovat nebo restartovat pc, nekdy se sam vypne, proste porad neco.jedinou radu, jakou jsem mu mohl dat sem mu dal.....at to zrusi
    Full GAS...

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal dutch3s
    hrozna vec tenhle modem.Kamos s nim ma neustale problemy.Ted mu delsi dobu nesel, tak mu vymenili modem po dlooouhym telefonovani(opakovanym).Prisel technik, podal mu ho mezi dverma a cau.ja mu to byl teda nainstalovat a porad spatny jmeno heslo.Po pulhodinovym rozhovoru a proklikavani se cisly a prokecavani se s ruznymi callgirl, co tam sedej jsem prisel na to, ze mu dali na tu obalku uplne jiny heslo, nez ma aktivovane u nich...ufff.Hrozny.Navic modem se kolikrat neprihlasi, musim ho restartovat nebo restartovat pc, nekdy se sam vypne, proste porad neco.jedinou radu, jakou jsem mu mohl dat sem mu dal.....at to zrusi
    Hmmm to s tim,ze mu dali jiný heslo je celkem castej jev já jich mám v práci pod kontrolou 21 a zatim se mi stalo trikrat,že modem měl v obálce špatný heslo

No a od verze firmwaru _9 se nevypíná a je naprosto OK pokud se používá společně s ASUSem 500b nebo g.
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní

Já jsem měl takovéto problémy při první instalaci, nyní je to v pořádku...

P.S.: osvědčilo se mi: instalace modemu z CD Eurotelu > následný restart > připojení modemu zapojeného do sítě (230V) > instalace ovladače (samoinstalace ve W_XP).

EDIT: modem je stále pod proudem...

Standardní

no ja mu stahnul nejnovejsi ovladace, tak ted jsem zvedavej, jak casto tam budu chodit na "servis"
    Full GAS...

Standardní

Vyzkoušej také modem bez dodávaného prodlužovacího USB kabelu (vyzkoušej jiný), popřípadě konektor uprav tak aby měl lepší kontakt. Možná asi záleží jak který kabel, ale mě to ve Windows XP jednu chvíli "bimbalo" jako na zvonici a PC hlásil že nemůže rozeznat již připojené nové zařízení...

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

no ja mam to cdma hned od zacatku jak to zacalo, a musim konstatovat ze zadny problem s tim nemam akorat vcera k veceru byl 30min. vypadek jinak mi to jede super.

Standardní CDMA : uprava externi anteny

http://www.cdma.cz/diskuze.php?vlakno=32131
    DĚKUJI AUTOROVI !!!

Vyzkoušel jsem to a skutečně se mě zlepšil signál. Anténu mám na stejném místě jako předtím, ale signál mě vyrostl z původních 30% až 35% na 50% až 55%. Dříve mě kolísal a držel se převážně na 30% nyní už tolik nekolísá, drží převážně na 55% kdy občas spadne na 53% a jen vyjímečně a na chvíli padá na 50%.
    AMD Barton 2500+@2152MHz(12.5*172/1,65V) AQXFA 0335MPMW @ ASUS A7V8X full @ Cooper Silent 2 TC Rev.2 lapped@ 512MB DDR333 @ GeForce 4 Ti4200 128MB 310/610MHz @ Samsung SpinPoint 160GB S-ATA + WD 80GB JB 8MB @ DVD LG GSA-4163B @ DVD Pioneer 106s @ SB Audigy Player @ Fortron 350W+12cm fan @ Edimax EW-7128G
    Mobile : DELL Inspiron 1520

Standardní

Citace Původně odeslal honzAK
    no ja mam to cdma hned od zacatku jak to zacalo, a musim konstatovat ze zadny problem s tim nemam akorat vcera k veceru byl 30min. vypadek jinak mi to jede super.
    Tak tyto výpadky mám také (respektive Eurotel). Připojení trvá, modem signál má, ale prostě se nikam po internetu nedostanu "stránka nelze zobrazit"...

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

no nevim obalit si antenu alobalem a jeste nejakym dratem a postavit na to kartonovej chliv se mi moc nezda.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 3 uživatelů. (0 registrovaných a 3 anonymních)

Pravidla přispívání