Citace Původně odeslal Lukoborec
sice sem odinstaloval puvodni ovladace, vycistil to cleanerem a nahodil 71.24 a diablo se seka jak sfina. reinstal systemu se mi delat nece, az budu mit tu novou kartu jinak uz mam cca2 roky ati a neni problem, na jejich ovladace sem si zvyk atd. sem teda spis pro tu x800xt

ted taky uz neni tolik casu hrat, ale dyz si k nake hre sednu, chci aby to mimo jine i pekne vypadalo, takze dost pouzivam AA a AF. zatim jen v 1024*768 ale do budoucna bude lcd, takze chci plynulost v 128*1024 s maximalni kvalitou obrazu

2 MK2 r9800pro byla se silencerem, origos chladic by shorel
uz sem ju prodal za 6400 i se silencerem
to je skoda ake vysledky ta karticka dosiahla v 3dmark03 a 05?? museli slapat krasne na tych taktoch, by som bral

2Masster > 3dmark 05 je tiez trosku este z cesty, ale chcel som tym povedat, ze nove hry budu ovela viac vytazovat grafky, to vieme vsetci, ale ktora grafka zo sucasnych kariet bude s ohladom na nove hry vykonnejsia je dost tazko predpovedat,
3dmark05 som cital ze vyuziva vsakovake finesy, tak som hodnotil podla toho , a este k tym pixel shaderom 3.0 ako spomina Semik, mne sa zda ze ich priamo vyuziva vo vsetkych testoch(pixel shader 3.0 hlavne urychluje ), a narast vykonu vdaka tym shaderom 3.0 Nvidia nema, su v sucasnosti ako povedalo Ati na slabej vykonnostnej urovni, v existujucich grafkach preto je X800XT super volba