Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: 2s Zamrz/lagnuti při online ET, ath64 2800+/SL-K8AN2-GR

Standardní 2s Zamrz/lagnuti při online ET, ath64 2800+/SL-K8AN2-GR

Mam hodne velky problem:
    jednou za par minut mi pri hrani ET (pouze teto hry) zamrzne pocitac na 2s, obraz stoji, posledni zvukova sekvence se neustale opakuje (jako kdyby padnul komp) po cca 2s se pocitac rozebehnea hra bezi normalne dal, pri tomto lagu napriklad externi winamp beha bez problemu; zkousel sme jine hry - q3a a ty sou taktez bez problemu, este vyzkousim et na vlastnim hostu jestli to neni netem a napisu, pls poradte! THX

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

a) nevim co je to ET
    b) proc to davas do procesoru, kdyz je to evidentne problem softweru?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní et

et - enemy territory, fps onlinova hra
    davam to sem pac tedka sme zkousel host a nepada, takze je to jenom kdyz je to netova hra softem to neni et uz sem preinstalovaval, widlema pochybuju nic takovyho sem nevidel, napada me konflikt irq pls poradte jak spravne nastavit u teto desky irq satovy radic a pridavny promise radic mam vyple

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    a) nevim co je to ET
    Wolfenstein: Enemy Territory

check: no sam pises ze Q3A ti bezi v pohode tak podla mna to CPUckom neni urcite
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní net

jak sem psal vyse tak mi to pada jenom kdyz hraju po netu
    nenapada vas co by to mohlo byt?
    irq? 3dovladace? du je preinstalovat

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

trosku nam tu chybi hardwarovy popis problemu. nebo mas radsi hadani?

jinak > move to programy
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

hledal bych problem v grafice.Me se podobna vec stavala u Q3A.Napred vyzkousej ruzne ovladace pro grafiku.Me nepomohly ani ovladace.Musel jsem si stahnout utilitu od Sapphire, kde bylo nastaveni(profily) primo na jednotlive hry.Tam jsem proste zaskrtnul Q3A a bylo po problemu.Jinak se mi to odstranit nepodarilo nicim, ani reinstalem a tady si take nikdo rady nevedel.

2mISHA:rofl, nevis co je ET ?
    Full GAS...

Standardní hardware

ath64 2800+/SL-K8AN2-GR/sapphire 9550@9600pro/384 ddr ram/15gb disk seagate/naka teac cdrom/fdd/klavesnice, mys IE 4,0/ naky genius repraky/ mon LG Flatron 795FT
    staci?
    sem zapomel dodat hze sem predtim jel s tema samejma komponentama krom ath 1700, gigabyte a soltek desky a nic se mi timto zpusobem nesekalo

win sou cerstve nainstalovany, originalni

Standardní

2 dutch3s: nemohl bys mi rict jak se ta utilita jmenovala? ovladace moc nemam moznost menit, mam catalysty 4,9 4,12 chtej dotnet a spomalujou mi ET

Standardní

Citace Původně odeslal check
    2 dutch3s: nemohl bys mi rict jak se ta utilita jmenovala? ovladace moc nemam moznost menit, mam catalysty 4,9 4,12 chtej dotnet a spomalujou mi ET
    zkus taky treba nejaky jiny...omega drivers,DNA drivers....viz sekce Ovladace

ta utilita se jmenuje REDLINE
    Full GAS...

Standardní vyreseno

problem vyresn pomoci jinych ovladacu - omega z 4,12

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání