a za kolko predavas svoju kartu?? to mas bezne chladeny 9800pro?? lebo ten vysledok mas brutalny.Původně odeslal Lukoborec
6800GT alebo X800Xt, to je tak, vsetci budeme mudri hlavne za rok na novych hrach, a dovtedy jednu z tychto budes vlastnit, Pixel shadery 3.0 vyuzivane v hrach BUDU, ale X800XT ma zase brutalny hruby vykon, ja by som bral ten Radeon, kvoli mnohim dovodom
teraz by som pouzil trosku smerodatny 3dmark05, pouziva nielen vela pixel shaderov, ale aj kopu super grafickych vychytavok to treba precitat recenzie v cestine, a tam je X800XT o 20percent rychlejsi, takze podla mojho skromneho nazoru by ti to malo pomoct pri rozhodovani(to si pis, ze sa mnohe techniky z 3dmark05 uz pouziju zanedlho aj v hrach)
P.S. a podla toho co som ja videl, Ati nema take prepady na uroven vysmechu v hratelnosti niektorych hernych titulov, ako posledne vid Need for Speed Undeground 2, v testoch Nvidia prepadla az pod ciernu zem aj z celou ich 6600Gt( i ked sa bavime o 6800GT, ale 100percentny prepad oproti 9800pro vedie k zamysleniu, aj ked chybu moze sposobit ovladac, nejakych 19fps v 1280x1024 sa ospravedlnit NEDA)

Odpověď s citací