Citace Původně odeslal janko_hrasko
BeachKEN ma uz dost fascinujes ... stale len to co mas ty je to najlepsie a len to ma nejvetsi vyznam si kupit a ostatok je mrty a nema zmysel. A falmujes dookoloa tie iste sracky. Neber si to nijak v zlom len je to uz dost demagogicke co tu robis. Ale prejdim k veci ..

Mozes nam prezradit tvoju terajsiu zostavu a poradit nam co si mame vsetci kupit aby to bolo aspon trosku dobre a nebola to mrtva kupa ? A rovno nam mozes aj poradit lepsiu dosku ako toho Abita pre s939 a AGP dik a skus uz nekvakat okolo toho co ma zmysel a co nie.
Moje bývalá a "stará" sestava byla AMD64 soc.754 + DFI nF3 250Gb. To že všichni hromadně migrovali na 939 bych pochopil právě v případě, až bude zaveden PCI-E, kdy pak logicky nebudu mít potřebu hned měnit celej setup. Kupovat kartu typu 6800GT/Ultra mi přijde nesmyslný právě z důvodu AGP verze, kdy pak budeš kartu za ten rok ji, co ti nebude stačit , prodávat horko těžko, jelikož všichni se otočí na PCI-E, právě z důvodu, že AGP už prostě končí. ATI už jasně dala najevo, že AGP v budoucnu vůbec neplánuje a nV nebude jistě pozadu, aby si nechala vypálit rybník na nově se otevírajícím trhu. O AGP bude mít zájem pár lidí, kteří nebudou mít prostředky na nákup nového setupu a pojedou ještě roky na XPčkách. Pochybuju totiž, že člověk, který má peníze na nákup A64 (i v budoucnu) bude pořizovat zastaralou desku s AGP právě pro tuhle platformu, aby na ní jel se starou kartou a za pár měsíců kupoval novou desku s grafikou.

Pokud máš jiný názor a myslíš, že se mýlím, tak mi napiš, jak to vidíš ty.