Citace Původně odeslal e1
Kde ta funkcia je? Ja sa nejak nemozem dopatrat Skus mi to plz napisat, ako keby som v zivote nesedel pred pocitacom. Dik
Tak: Nastroje - spravce rozsireni - Ziskat nova rozsireni, nacte se stranka (novy okno, to je zrovna jeden z pripadu kdy CTRL nefunguje), vlevo v menu si vyber "tabbed browsing" a tam uz najdes QuickTabPrefToggle. Kliknes Install, stahne se, nainstaluje, pak musis restartovat FF.
Ted zase spravce rozsireni, najdes QuickTabPrefToggle - Nastaveni - zalozka User Values - policko Force links that open windows to open in - a vyberes si "a new tab".
Hotovo.
Muzes si jeste pridat ikonku QuickTabPrefToggle do listy a muzes tim prepinat mezi vlastnim a defaultnim nastavenim a dostat se primo k nastaveni.

Na to centrovani obrazku prdim, je to proste jenom zvyk, nic vic. Kdyz si dam FF i doma misto Opery, tak uz si na to za tejden pouzivani ani nevzpomenu.

Zatim jsem s FF velice spokojenej za tech par dni co ho mam v praci. Hlavne me dostaly moznosti jako vyhledavani ve slovniku, v ruznejch search enginech z jedinyho policka (vsechno nastavitelny jak chci), aktualizovany zpravy bez zdlouhavyho surfovani, atd. Cool .

EDIT: Pokud by to nekoho zajimalo http://forums.mozillazine.org/index.php - slusne obsahly forum vsech Mozillackejch produktech.