Citace Původně odeslal Masster
Citace Původně odeslal svaca
Mam AV8 (obyc) + 3000+ (uz jsem jich delal asi deset, zadny problem) a deska se nerozebehne, zustane na post codu 9.0. a pipa, jako kdyz pipaji desky (hlavne MSI, Asus) kdyz se netoci ventilator , zkousel jsem uplne vse ... zdroje, atd ... Dneska jeste zkusim jiny procak az prijde ...

Nejaky napad ? Diky ...

Koupil si to zakos, ze si to sam slozi a mel spatne zapojeny reset a hd led a vubec nezapojil pri. 12V do desky a mel uplne shit 300W zdroj EC ..
Zkousel si zapojit jen systemovy disk? Ten 9.0 oznacuje totiz dost veci, kamos mel jen obe mechaniky na master a hazelo to tuhle chybu.
Vse jsem mel odpojene, pouze zdroj (350W tichy KME/ 400W Fortron), grafika, pamet (ruzne) a proceror ...

Kdyz to postim bez procaku, ukaze jiny post code a UPLNE jinak zavrci .. )

Post cody jsem si taky precetl, dle meho nazoru je problem v uGuru ... zkousel jsem i trik, dal jsem do CPUFAN 5000 otacek vent. a to same, nebo jsem tam nezapojil zadny a taky to same ... divny .... Proste hejka, opravdu tak, jako kdyz nema otacky vent. nebo neco podobneho... BTW, kdyz se ale dostal do 9.0. tak by voltaze, atd, mely byt OK ...