No já na tvojim místě bych zkusil výše zmiňovaný postup,
1,obalit do toaletpaíru (kuli kondenzaci vody) zandat do pytlíku a zmrazit no apak zkoušet "odtrhnout" jestli nepovolí.
2,Předevčírem jsem sundaval chladič z Gpu a pomohl jsem si tak že jsem pod ním zaštoural žiletkou, ze strany
na stranu jako když řežeš a takhle se dá to lepidlo odříznout (odpojit) chvilku to trvá ale jde to, celkem moc toho neriskuješ jako zničení grafárny(čipu) ale spíš aby ses nepořezal. Na to bych doporučil udělat nějakej nástavec. Ale otázka je jestli se tam stim vejděš.
3, popřípadně zkombinovat oba postupy, sundat to jít musí, a jestli je to lepidlo "gumový" tak snad až tak tvrdý bejt nemůže ne? Hlavně to zkus a neboj se že něco zničíč zaručenej postup jak to sundat bez rizika ti nikdo neřekne![]()
Eště sem si vzpomněl že my tam na tom Gpu zbyl zbytek lepidal teda docela dost to sem vyřešil tak že jsem si udělal hliníkovou špachtli, pak sem na hadr nakapal trochu ředidla, a postupně otíral a hned jak lepidlo trochu zmněklo tak jsem špachtlí odendal jednu vrstvu pak zase namočil atd. až byl Gpu uplně čistej.![]()

Odpověď s citací