Citace Původně odeslal .Voivod.
Rozdíl v rychlosti mezi 40 a 80 žilovým kabelem je v řádu pár procent a rozhodně nikdo nic nezkazí, když ho tam dá. Fakt je, že i 80žilovej je vlastně pořád 40+40stínění.
Vypalovat OTF má význam určitě u CD, já takhle vypaluji už roky a je to v pohodě. Jediný problém nastane, pokud je zdrojové CD poškozené, to se pak vyhodí i kopie.
U DVD je to horší, protože přenosové rychlosti jsou mnohem větší. Lze ho provádět u nižších rychlostí, ale rozdíl proti vytvoření image ma hhd moc velký není, čili to ztrácí tak trochu význam.
Jinak já mám disky zvlášť a mechaniky taky zvlášť a nevidím jediný důvod, proč by měli mít mechaniky na jedný kšandě nějaký problémy, natož aby se vzájemně zpomalovali...
Tím jsi mě vrátil zpátky na začátek diskuse, protože řeším problém, proč mi to vypaluje OTF 40 minut. Normálně jsem to dělal(než jsem měl kombo), že jsem to zkopíroval na disk(=8-15minut) a pak vypaloval dalších 15 minut. Koupí komba jsem myslel, že ten první čas vymažu a kopie DVD bude do max.15minut hotová komplet. Asi si budu muset sundat ty růžový brýle..