Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Po vymene case se nerozjede PC

Standardní Po vymene case se nerozjede PC

Nevim jestli tento dotaz patri zrovna sem, protoze se mi po*ral asi cely komp, ale nejvetsi podil ma na tom snad deska?

Takze koupil jsem si case kterou mam v podpisu, vse predelal. Nic jsme s tim nedelali, az na cisteni, ktere sem provadel mym shit vysavacem a stetcem kulatym bilym tloustky 8 na vodove barvy.

No zapli jsme to a... pri bootovani desky (ne OS) se pres monitor objevili takove svisle modre cary. Pri bootovani OS (Win XP) to jelo normalne, asi v pulce bootovani se barvy rozmazali jakoby na 16 barev a pri koncu bootovani se pocitac restartoval.

Zkousel sem odpojit uplne vsechno az na to zakladni a nic. Zkousel sem prepojit RAMky a nic. Pak dosel kamos s grafikou Sapphire 9000Pro. No takto to normalne jelo (zadny cary) a pri konci bootovani OS se to resetlo. Pri druhem startu uz to nejelo vubec a na Back Panelu nam to psalo Early Chipset Initialization. Odpojili sme disk a nic, furt to stejny. Pripojili mou grafikou a nic to stejny.

Pak sem vzal mou grafiku a zkusil zapojit do jeho kompu. Normalne se nastartoval a po asi 2min behu se samovolne restartoval a objevili se pres monitor zas ty cary. V tu chvili pribehl majitel a okamzite vypnul a s jeho grafikou jede normalne.

FUJ! Jinak k tomu jak sme delali tu case mam min. 56 fotek, tak kdyby nekdo chtel aby tomu lepe porozumel tak dam k dispozici. Jo jeste neni to uplne do konce (dosli baterky).

TAK TO JE SNAD SECKO! Sorry za sloh. A PROSIMVAS MI PORADTE!!!
    Kdyz to po sobe ctu tak to je k neuvereni co ten PC dokaze udelat. DIKY!

THX MISHA
    Moje sestava :CPU:AMD Athlon XP 1700+ 1466MHz, Palomino, 11x133; RAM: V-Data DDR 512MB 400Mhz CL 2.5; GPU: Inno3D GeForce FX5700 128MB/128bit 425/500;MB: MSI KT6V KT600; HDD: WD Caviar 40GB, 7200prm, 2MB cache; CD-ROM: LG 52x; case: Yeong Yang 5601, zdroj: Eurocase 350W, 12mm fan
    www.larp.wz.cz
    CPU:AMD Athlon XP 1700+ 1466MHz, Palomino, 11x133; RAM: V-Data DDR 512MB 400Mhz CL 2.5; GPU: Club 3D nVidia Geforce 6200, 128MB, 128bit, 300/400@412/328 8x pip., AGP 8x; MB: MSI KT6V KT600; HDD: WD Caviar 40GB, 7200prm, 2MB cache; CD-ROM: LG 52x; chladiče: CPU:Spire WhisperRock IV, 21.1dB, idle 47°C, burn 52°C, GPU: Xima + AC Fan Pro 2L case: 12mm vpředu a vzadu; case: Yeong Yang 5601 (homemade regulace), zdroj: Eurocase 350W, 12mm fan

Standardní

zdroj, nic jineho me nenapada.

Ale nejlepsi je neptat se a zkouset. Pritahnout si domu jeste jeden PC a menit

zdroj, GK, RAMku popr. i desku atd atd

BTW chladic blbe nasazenej neni?
    Všeho chuť

Standardní

Neskratuje sa ti doska niekde o case?
    hroch: opteron 144 @ 2400 (300*8 1.55v) + ac silencer 64 + msi nf3 250 platinum + 2x hynix 512 400 cl3@480 cl3 + nv43@550/1100 + raid0 2x sp1614c = aquamark, 3d01, 3d03, 3d05 : ...

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní

Taky jsem měl takovou epizodu s CASE. Dal jsem novou a poč se sekal. Stačilo cvrnknout do case z vrchu a kouslo se to. Zboku jsem do něj mohl kopnout a nic. No laboroval jsem celej den a zjistil jsem že zdroji vadilo že je vodorovně, na svislo to bylo ok. No ale když jsem to měl složený na stole bez case, tak to taky jelo v poho. Prostě s tímhle ti nikdo nepomůže. Opravdu je nejlepší měnit až na to přídeš. Já tu možnost neměl..........
    IBM ThinkPad T40

Standardní

vyndej desku uplne z case a zkus to rozjet bez nej.Muze to zpusobovat nejakej zkrat. Vzdycky je nejlepsi to napred testnout jen tak holy treba na krabici od desky
    Full GAS...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání