Dobrý deň, priateľia.
Mám veľký problém.Mám HD Maxtor 200 GB, rozdelený na 3 partície.1.partícia: veľkosť 20 GB(NTFS), 2.partícia: veľkosť 170 GB(NTFS), 3.partícia: veľkosť cca 5 GB(FAT32).
Rozhodol som sa spojiť všetky partície do jednej celistvej.Kedže som nemal možnosť presunúť dáta z partícii na oddelený pevný disk, rozhodol som sa vykonať tento úkon pomocou Partition Magicu 8.0 a to nástrojom "MERGE".Najskôr som presunul všetky dáta z 1. a 3 partície na 2.partíciu.A to preto, že bola najväčšia.1. a 3. partícia ostali prázdne, 2.partícia bola zaplnená na 77 GB.
Prístúpil som k samotnému zlučovaniu.2.partíciu som dal zlúčiť s prvou.Lenže po reštarte systému nedokončil zlučovanie úplne do konca a už som sa k dátam nedostal.Píšeisk is corrupt or unreadable.PM 8.0 mi ale ešte stále ukazuje, že tá 2. partícia fyzicky ešte stále obsahuje 77 GB dát, ale nemôžem sa k ním dostať..Prosím Vás, poraďte mi ako mám postupovať ďalej, aby som tie dáta zachránil.Ešte dodám že checkdisk sa snažil po reštarte opravovať na tej 2. partíícii chyby typu: Correcting minor error začal vzostupne poradovým číslom od 1 do neviem.Pre istotu som to rýchlo ukončil a vybral disk z PC.Čakám na Vašu pomoc, pretože sám si s tým neviem dať rady.Vaše rady budú mať pre mňa cenu zlata.Ďakujem Vám všetkým za námahu.
Ešte by som chcel dodať, že v tom čase bol ten disk nesystémový a nebootovalo sa s neho.Bootoval som oddelene zo 40 GB disku.Takže tak.