Taktovatelnost Celeronu 2.0 GHz
Taktovatelnost Celeronu 2.0 GHz
ano, taktovatelny
- Gentoo is the best -> !MDK <- sux
Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp. ;-) ], 400 GB fast storage
19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03
kolik se z toho dá případně vytáhnout?
ja bych spis napsal "i po pretaktovani stale impotentni"Původně odeslal TimeLord
![]()
jinak 2.7 - 3GHz je realna hodnota
nějaký mobilní hračičky
ked sa posnazis tak kludne aj 80°CPůvodně odeslal Hrm
![]()
- Gentoo is the best -> !MDK <- sux
Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp. ;-) ], 400 GB fast storage
19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03
no co se da dělatPůvodně odeslal Baron
![]()
koukni sem: http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Původně odeslal Hrm
porovnej a uvidis, kam se pri trose stesti a kvalitnim HW muzes dostat
nějaký mobilní hračičky
díky podívám se...
Já mám ten svůj a v poho jsem ho přetočil na 2,66Ghz s 1.50V
NoW OnlY ~ S3gat3 B@r@cud@ 120GB 7200ot. 2MB
Asi jsem měl moc moc velké štěstí...protože můj Celeron 2.0 měl strop na 3.6 Ghz. Jinak jsem ho jako naprosto stabilní a BEZ zvýšení napětí provozoval na 3.2Ghz. Teď ho má máma na kancelářské aplikace, ale na co jiného se taky tenhle procesor hodí![]()
A Tvuj nejlepsi kamos se jmenuje Duty Cycles ne ?Původně odeslal Vojc
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
my nehovor ze to nemoze vytiahnut aj bez Duty cyklovTie CPU zacne generovat pri termalnom pretazeni nie? A ked mu to ide na dafault 3.2ghz tak to asi moc stupnov mat nebude. (Skorej pri tych 3.6ghz to uz musi spomalovat ...)
No, pokud to uchladi, tak mu to nebude davat duty cycles ani na 3,6GHz
Core 2 Duo E7300 3,33GHz, 2x2GB Corsair Dominator 1066 Gigabyte EP45 UD3LR WDC740GD Raptor Ga Geforce 8800GTS 640MB
Nechci se hadat, ale na 3.2Ghz opravdu slapal jako hodinky a BEZ prazdnych cyklu!Teplota s original BOX chladicem dosahovala max 50 stupnu(pri komprimaci do DivX).Ted mam sice jiny procesor(Celeron D 330,bezici na 3.5Ghz), ale pokud mi nekdo neveri, tak prendam procesory a dam sem jakykoliv dukaz(teda az napisu vsechny skolni zapocty![]()
Hmm asi nějaká dobrá sérka![]()
NoW OnlY ~ S3gat3 B@r@cud@ 120GB 7200ot. 2MB
Tak to mate v poho ja som taktoval tiez 2Ghz na 2.4 a bol nestabilny ked mi nabehol win tak sa vzdy restartol potom som skusal na 2.6 teraz zas obcas nenabehol comp tak som to dal na 2.2 ghz a ide to normal takze dost na <> tych 200 mhz neni ani poznat![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)